Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει την θέση του: «Πιστεύω ότι ο Πάνος Βλάχος πρέπει να το έχει μετανιώσει...»

«Δεν πιστεύω σοβαρά ότι είπε να μας σκοτώσουν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει την θέση του: «Πιστεύω ότι ο Πάνος Βλάχος πρέπει να το έχει μετανιώσει...»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα, μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/2, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς συνεχίζεται ο σάλος που έχει προκαλέσει το τραγούδι του Πάνου Βλάχου και συγκεκριμένα ο στίχος «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γνωστό ηθοποιό αλλά και στην απόφαση του να μην κινηθεί νομικά, σε αντίθεση με τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος στην ίδια εκπομή δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να συζητήσει μαζί με τον ηθοποιό, αλλά και όλους όσους μπορεί να θέλουν το κακό του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ακολουθήσει τη νομική οδό (δείτε εδώ τι είπε).

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Πάνο Βλάχο

«Οι πολιτικοί δεχόμαστε πιο σκληρή δημόσια κριτική από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Είναι σωστό και πρέπει να υπάρχει. Προφανώς όσα είπε ο κ. Βλάχος ξεπερνούν τα εσκαμμένα. Πιστεύω ότι πραγματικά πρέπει να το έχει μετανιώσει, δεν πιστεύω σοβαρά ότι είπε να μας σκοτώσουν.

Ούτε ως χιούμορ δεν μπορείς να πεις να σκοτώσουν κάποιους. Είναι νέος άνθρωπος και ταλαντούχος και δεν χρειάζεται τέτοια δημοσιότητα. Νομίζω μία συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα. Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη τέτοιου είδους δημοσιότητα...

Μιλάμε σοβαρά αν αυτό είναι στοχοποίηση όταν σε ένα κοινό στην εποχή του Διαδικτύου βγαίνει και λέει κάτι τέτοιο; Τόσα χρόνια με έχουν σατιρίσει... Έχω στραφεί ποτέ εναντίον κανενός; Δεν νομίζω ότι μπορεί γυρίσει κανείς την Ελλάδα το 2015. Το επιχείρησε ο κ. Τσίπρας να γυρίσει στη ρητορική του 2015 και συνετρίβη. Η κοινωνία έχει φύγει από εκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η πρώτη αντίδραση του Πάνου Βλάχου μετά τον σάλο για τον στίχο του

Σημερα το πρωί η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, θέλησε να δει ποια είναι η αντίδραση του ηθοποιού μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ωστόσο ο Πάνος Βλάχος, δεν επιθυμούσε να μιλήσει για οτιδήποτε και ευγενικά προσπάθησε να απομακρυνθεί από τον δημοσιογράφο που προσπαθούσε να τον ρωτήσει για το θέμα.

«Δε θέλω να σας πω κάτι σήμερα, να είστε καλά. Μπορείτε να το σεβαστείτε αυτό σας παρακαλώ; Αυτή τη στιγμή δε θέλω να πω κάτι. Αν έχετε την καλοσύνη να το σεβαστείτε. Εντάξει; Μόνο αυτό. Καλό βράδυ και συγγνώμη που περιμένετε εμένα. Να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά.