Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια και μιλήσω με τον ηθοποιούλη και...»

Η νέα απάντηση μετά τον σάλο με τον στίχο που έγινε viral

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια και μιλήσω με τον ηθοποιούλη και...»

Σε μία νέα τοποθέτηση για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον στίχο του Πάνου Βλάχου για τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη, προχώρησε ο πρώτος το πρωί της Τρίτης 13/2 μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα. Ο δημοσιογράφος θέλησε να προσθέσει κάποια πράγματα σε όσα είπε αρχικά χθες (12/2) - δείτε εδώ.

Επισήμανε, λοιπόν, πως είναι διατεθειμένος να συζητήσει μαζί με τον ηθοποιό, αλλά και όλους όσους μπορεί να θέλουν το κακό του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ακολουθήσει τη νομική οδό, όπως εξήγησε ήδη, κάτι που δεν σκοπεύει να κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης - δείτε εδώ την δική του απάντηση.

Η νέα δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε για τον Πάνο Βλάχο

«Ότι ήταν να πω, το είπα χθες. Το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω σήμερα είναι το εξής. Μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το luben... Υπάρχουν τηλεοπτικά προϊόντα που ψωνίζουν από το luben… Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στο φόνο, η παρότρυνση στο φόνο. Δηλαδή, πάρε το πιστόλι, καθάρισε, για να τον βάλουμε μέσα στο σάκο. Αυτό εξετάζουμε, το υπόλοιπο είναι για να βγαίνουν μερικά μεροκάματα. Αλλά η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο», είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, που θα είναι η εξέδρα που σηκώνει τα πανό, ο ηθοποιούλης, που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ότι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Θα πάω στη δικαιοσύνη να βρω το δίκιο μου. Να ακούσω τη δικαιοσύνη τι έχει να μου πει».