Άδωνις Γεωργιάδης: «Έχουμε παιδιά και οικογένειες! Είναι σαν να λες τους θέλω πεθαμένους...» - Η νέα απάντηση για τον Πάνο Βλάχο

Θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το τραγούδι του Πάνου Βλάχου και τον στίχο που, σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε, προτρέπει στη δολοφονία τους το κοινό, και σχολίασε το γεγονός (δείτε εδώ το ξέσπασμά του στην κάμερα), με απόλυτη ψυχραιμία.

Σε αντίθεση με το φίλο του και δημοσιογράφο, δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του ηθοποιού και επισήμανε πως βλέπει να ότι έχει καταλάβει πως ήταν λάθος η έκφρασή του, ωστόσο δεν παύει να πιστεύει πως ήταν κάτι άσχημο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά και οικογένειες στη μέση.

Η νέα δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Πάνο Βλάχο

«Ο κύριος Βλάχος, δεν τον ξέρω προσωπικά... Μου είναι συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι υπέρ ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί οι γιοι μου έβλεπαν την "μουρμούρα". Πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο.

Όταν λες να δω στον σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, δηλαδή στο νεκρόσακο, αυτό συζητάμε τώρα, είναι σαν να λες του θέλω πεθαμένους, να τους σκοτώνει κάποιος. Αυτό, όπως και να το δεις ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κυρίου Βλάχου μετά, πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε είναι χοντρό, τελεία.

Θα ήταν γενναίο να πει ζητώ "συγγνώμη έκανα λάθος, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω". Το να το διακωμωδήσει είναι πάλι φάουλ, έχουμε παιδιά και οικογένειες, που καλώς ή κακώς μπαίνουν στο διαδίκτυο και βλέπουν. Μπορεί να έχει διαφωνία πολιτική, να μας κριτικάρει, να μας κοροϊδέψει, δεν έχω τέτοια θέματα. Δεν έχω σκοπό να πάω στη δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Πάνου Βλάχου

Έτσι απάντησε ο Πάνος Βλάχος στις αντιδράσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός έγραψε: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».