Ελένη Μενεγάκη: «Είναι οι γλύκες που μου κάνεις πριν φύγεις» - Σάστισε συνεργάτης της παρουσιάστριας με το σχόλιο της

Αλλαγές στην εκπομπή του Mega;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Είναι οι γλύκες που μου κάνεις πριν φύγεις» - Σάστισε συνεργάτης της παρουσιάστριας με το σχόλιο της

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε είσοδο γεμάτη κέφι και μπρίο την Τρίτη 13/2 στο πλατό της εκπομπής της ''Ελένη'' με την παρουσιάστρια να ρίχνει την μια ατάκα μετά την άλλη στους συνεργάτες της, την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου.

Σε αντίστοιχη διάθεση ήταν και τα μέλη του πάνελ χωρίς βέβαια να οφείλεται η καλή τους διάθεση στην αυριανή 14/2 γιορτή. Ο Θοδωρής Κουτσουγιαννόπουλος ήταν εκείνος που δεν πέρασε απαρατήρητος από τη Μενεγάκη, καθώς η διαίσθησή της της έλεγε, πως ο δημοσιογράφος ετοιμάζεται να φύγει...για ταξίδι!

Δείτε επίσης: Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την εξομολόγηση του Γιώργου Τσούλη: «Όταν είμαι πολύ κοντά σου, μερικές φορές...» - «Ρε θα με τρελάνεις;»

Το όλο νόημα σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη σε συνεργάτης στο Mega

«Θοδωρή με κοιτάς στα μάτια κάπως αγαπησιάρικα εεε...και ξέρεις τι μου θυμίζει; Είναι οι γλύκες που μου κάνεις πριν φύγεις! Όταν έχει να πάει κάτι ταξίδια μου κάνει κάτι γλυκές ματιές, έξτρα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Το καρφί της Μενεγάκη στον Κουτσουγιαννόπουλο σε άλλη εκπομπή

Πριν από περίπου ένα χρόνο την ώρα, που εξιστορούταν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ένα περιστατικό από το περασμένο καλοκαίρι η παρουσιάστρια ξεκίνησε να γελάει και να δίνει απάντηση στο παράπονο του φίλου της για όλο αυτό.

Θοδωρής: «Όλοι μου λένε "Είσαστε στην Ελένη;" Λέω, όχι, καταρχήν δεν είναι εδώ συνήθως».

Ελένη: «Άδικος είσαι γιατί εγώ κάθε φορά σου λέω αν εμφανιστείς στην Άνδρο, θέλω να έρθεις κατευθείαν σε εμάς».

Θοδωρής: «Το κατευθείαν δεν είναι και πολύ εύκολο πράγμα, είναι μια αποστολή. Όταν πάω εγώ, εσύ λείπεις. Δεν είναι απλά τα πράγματα να σε βρει κανείς, τα σήματα εκεί είναι λίγο περίεργα, δεν πιάνει και καμπάνα».

Ελένη: «Υπάρχει ησυχία».

Θοδωρής: «Συνήθως η Ελένη μου λέει κατά τον Οκτώβριο, με πήρες κάποια στιγμή το καλοκαίρι; Βρήκα μία κλήση τον Ιούλιο».

Ελένη: «Αφού με ξέρεις το καλοκαίρι πώς είμαι».