Αποκάλυψη για Άδωνι Γεωργιάδη και Πάνο Βλάχο: Ο υπουργός είχε διορίσει τον πατέρα του ηθοποιού σε δύο νοσοκομεία

«Επί κυβέρνησης Τσίπρα εκδιώχθηκε με καταγγελίες σε βάρος του...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια αποκάλυψη σχετικά με τον πατέρα του Πάνου Βλάχου και την σχέση του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, έγινε μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Τρίτης 13/2. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου ανέφερε ότι πριν απο μερικά ο χρόνια ο υπουργός είχε διορίσει τον πατέρα του ηθοποιού σε δύο νοσοκομεία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Υπουργός Υγείας μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το σατριρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου, ξεκαθάρισε την θέση του, στην εκπομπή Σήμερα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γνωστό ηθοποιό αλλά και στην απόφαση του να μην κινηθεί νομικά, σε αντίθεση με τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε (δείτε εδώ τι είπε).

Ωστόσο ο ηθοποιός από την πλευρά του, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής του ΑΝΤ1, για το θέμα, δεν μίλησε για οτιδήποτε και ευγενικά προσπάθησε να απομακρυνθεί. «Μπορείτε να το σεβαστείτε αυτό σας παρακαλώ; Αυτή τη στιγμή δε θέλω να πω κάτι...» είχε δηλώσει (δείτε εδώ τι άλλο είπε).

Η αποκάλυψη για τον πατέρα του Πάνου Βλάχου και τον Άδωνι Γεωργιάδη

«Το ρεπορτάζ είναι αυτό. Το Νοέμβριο του 2013, ο τότε υπουργός ο Άδωνις Γεωργιάδης διορίζει νέους διοικητές σε όλα τα νοσοκομεία. Έτσι λοιπόν διόρισε και τον πατέρα του ηθοποιού. Διορίστηκε πρόεδρος στα νοσοκομεία της Αιτωλοκαρνανία, δηλαδή στα δύο νοσοκομεία στο Αγρίνιο και το ένα του Μεσολογγίου.

Βρήκα χθες το βράδυ το σχετικό ΦΕΚ που αφορούσε το Φεβρουάριο του 2014. Δεν μακροημέρευσε αναφορικά με την θητεία του. Επί κυβέρνησης Τσίπρα εκδιώχθηκε με καταγγελίες σε βάρος του ενώ μεταξύ των καταγγελιών ήταν ότι εξαπέλυσε απειλές σε ειδικευόμενους γιατρούς όταν εκείνοι βρισκόταν σε κινητοποίηση.

Υπήρξε εναντίον του ένα πόρισμα-καταπέλτης και παραιτήθηκε ενάμιση χρόνο μετά...» είπε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου.