Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν επιτρέπω σε ανθρώπους πολύ νεότερους από εμένα στο επάγγελμα εξυπνακίστικες ανοησίες...»

«Προσβάλουν τον εαυτό τους...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν επιτρέπω σε ανθρώπους πολύ νεότερους από εμένα στο επάγγελμα εξυπνακίστικες ανοησίες...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, παραχώρησε, το πρωί της Τρίτης 13/2, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τα lIfestyle ρεπορτάζ, τις εκπομπές αλλά και για τους παρουσιαστές. Είναι γνωστό ότι δεν μασάει ποτέ τα λόγια του και εκφράζει πάντα ανοιχτά και χωρίς φόβο την άποψή του.

Πριν από μερικές ημέρες είχε αναφερθεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στον τρόπο που αξιoποιεί την Φαίη Σκορδά. «Θα χαιρόμουν πάρα πολύ να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να τους πω ποιους δεν αξιοποιούν καλά, ακόμα και αμισθί. Ας παίρνουν τις μισθάρες αυτοί που τις παίρνουν για να κάνουν τη δουλειά και θα την έκανα εγώ αμισθί για να δουν την διαφορά, έτσι, για μια σεζόν» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα

«Μιλήσαμε με τον Ποσειδώνα, μαλλιοτραβηχτήκαμε και λίγο! Όσοι κάνουν lifestyle στα πρωινάδικα και τα ραδιόφωνα κάτι έχουν πάρει από τις εκπομπές. Ο Γρηγόρης έχει μια επιθετική συμπεριφορά που δεν την καταλαβαίνω (δείτε εδώ τι είχε συμβεί μεταξύ τους).

Ενώ βρισκόμαστε κάθε μέρα στους διαδρόμους αν έχει κάτι να με πιάσει να το λύσουμε. Δεν επιτρέπω σε ανθρώπους πολύ νεότερους από εμένα στο επάγγελμα εξυπνακίστικες ανοησίες. Πρώτα προσβάλουν τον εαυτό τους και μετά τη δική τους πορεία. Αν θέλει να με βρει δίπλα πόρτα είμαι.

Όταν ξεκινήσαμε το lifestyle χαρακτήριζαν κίτρινα κάποια ρεπορτάζ που αν τα δεις τώρα είναι για το Μέγαρο Μουσικής. Πραγματικά έχει κιτρινίσει πολύ το lifestyle, ίσως στο κυνήγι της τηλεθέασης. Δεν παρακολουθώ καθόλου την Μπέττυ Μαγγίρα, δεν με ενδιαφέρει σαν παρουσιάστρια. Σαν ηθοποιό θα την έβλεπα, σαν τραγουδίστρια, σαν καθαρίστρια. Τι άλλο κάνει;

Έβλεπα το Σαββατοκύριακο το Break, πολύ ωραία εκπομπή, ωραία παρουσίαση, το ζήλεψα. Και η παρουσίαση φιλότιμη προσπάθεια! Δεν είναι κακή στην παρουσίαση αλλά δεν μου κολλάει σαν εικόνα.

Όλες οι εκπομπές είναι διαφορετικές γιατί έχει να κάνει με την προσωπικότητα του κεντρικού παρουσιαστή. Η Ναταλία έχει δείξει μια επίμονη σπουδή να διαλέγει ανθρώπους αξιόλογους για να στελεχώσει την εκπομπή της. Έχει και η ίδια ένα backround φοβερό και μια ιστορία τεράστια και είναι μια καλή εκπομπή».