Survivor 2024: «Προσπαθούσε να βάλει ένα λιθαράκι στο μυαλό των κοριτσιών ότι εγώ ήρθα να τις μηδενίσω...» - "Καταπέλτης" η Χρυσαειδή για Χατζηανδρέου

«Θεωρώ ότι δεν κοιτά τον εαυτό μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Προσπαθούσε να βάλει ένα λιθαράκι στο μυαλό των κοριτσιών ότι εγώ ήρθα να τις μηδενίσω...» -

Με εντάσεις ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, το βράδυ της Τρίτης 13/2. Στην προσωπική της συνέντευξη η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μίλησε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την αλλαγή στην συμπεριφορά της όταν έμαθε ότι θα μπει στην ομάδα των μαχητών.

Survivor: "Καταπέλτης" η Σταυρούλα Χρυσαειδή για την Ασημίνα Χαττζηανδρέου

«Όταν ανακοινώθηκε ότι εγώ και ο James θα μπούμε στο παιχνίδι, απ’ ότι μου είπαν τα κορίτσια, η Ασημίνα τις έπιασε και ήταν λίγο πιο γλυκιά μαζί τους, μιλούσε ξαφνικά, ενώ δεν τους μιλούσε πριν. Υπήρχε αυτό το κλίμα και προσπαθούσε να βάλει ένα λιθαράκι στο μυαλό των κοριτσιών ότι εγώ ήρθα να τις μηδενίσω.

Δείτε επίσης: Survivor highlights 12/2: Σπάραξε στο κλάμα η Ασημίνα - Η γυναίκα από τους Διάσημους που κινδυνεύει να φύγει

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν νομίζω ότι το έχω κάνει. Σε όλα τα ματσαρίσματα έχω κοιτάξει τα κορίτσια να πάρουν πόντους, πιο πολύ αυτές, απ’ ότι εγώ. Όταν παίζω εγώ συνέχεια με την Ασημίνα και την Δαλάκα, θεωρώ ότι δεν κοιτά τον εαυτό μου, κοιτάω το γυναικείο κομμάτι, κοιτάω όλη την ομάδα. Θα μπορούσα κι εγώ να παίρνω εύκολους πόντους, όπως παίρνουν άλλοι παίκτες», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Αυτή είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor

Μετά από δυο σερί ήττες οι Κόκκινοι δεν θα πάνε με πολύ ψυχολογία απόψε στο παιχνίδι της τρίτης και τελευταίας ασυλίας της εβδομάδας. Είναι δεδομένο αυτό. Όπως μάλιστα σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, θα χάσουν το αγώνισμα με αποτέλεσμα να ψηφίσουν ακόμα μια γυναίκα εκτός της Ζωής Ασουμανάκη και της Όλγας Πηλιάκη (δείτε εδώ ποια θα είναι)

Στο συμβούλιο του Survivor σήμερα θα ειπωθούν πολλά με πρωταγωνιστές πάλι Τζέιμς και Σταυρούλα... Λογικά θα έχουμε και μια ξαφνική αποχώρηση... (δείτε εδώ ποιος φεύγει και γιατί), ενώ ο MVP παίκτης θα βγάλει στον τάκο ακόμα μια παίκτρια από την Κόκκινη ομάδα.

Ο MVP παίκτης λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι ο ο Φάνης Μπλέτσης, ο οποίος καταλαβαίνετε όλοι ποια θα ψηφίσει! Μα την μεγάλη του αδυναμία, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor spoiler 13/2 Φάνης Μπολέτσης

Αυτό σημαίνει πως αύριο Τετάρτη 14/2 Ασημίνα, Όλγα, Ζωή και Μαρία θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι!

UPDATE 20:53 Ενδέχεται να έχουμε επικράτηση διάσημων τελικά και η Μαρία Αντωνά να δωθεί υποψήφια απο MVP!