Survivor highlights 12/2: Σπάραξε στο κλάμα η Ασημίνα - Η γυναίκα από τους Διάσημους που κινδυνεύει να φύγει

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 12/2: Σπάραξε στο κλάμα η Ασημίνα - Η γυναίκα από τους Διάσημους που κινδυνεύει να φύγει

Ένα γεμάτο ανατροπές επεισόδιο Survivor παρακολουθήσαμε χθες 12/2 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, όπου αναδείχθηκε και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά τα 12/2 highlights του Survivor

Αυτός είναι ο νέος παίκτης των Μαχητών

Οι νέες προσθήκες δεν σταματούν, ενώ οι προχθεσινές αφίξεις των νέων παικτών δεν ήταν οι μόνες (δείτε εδώ τα lighlights 11/2). Ο Γιώργος Λιανός, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας κάλεσε τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος μπήκε σήμερα στην ομάδα των μαχητών, καθώς υπήρχε μία ανισορροπία ανάμεσα στις ομάδες.

«Η σχέση μου με τον αθλητισμό δεν είναι τόσο καλή γιατί είχα έναν τραυματισμό και πριν το τηλεφώνημα το τελευταίο βράδυ μου γύρισε το πόδι... Έχω ξεχωρίσει τον Φάνη Μπολέτση. Σήμερα θα ήθελα να ματσάρω τον λιγότερο ικανό παίκτη, να μπω ταπεινά. Πάμε να βρούμε τα πατήματά μας» ανέφερε ο Γιώργος Γκιουλέκας.

«Αν είσαι μάγκας τον κέρδισες...» - "Δίκασαν" Χρυσαειδή και Χατζηγερωγίου την Κατερίνα Δαλάκα

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στην καλύβα των μαχητών, μετά την υποψηφιότητα της Ζωής Ασουμανάκη στο συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ) αλλά και την προσπάθεια της Κατερίνας Δαλάκα να αναδειχθεί σε MVP παίκτρια.

Στις προσωπικές τους συνεντεύξεις, η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, εξέφρασαν την διαφωνία τους σχετικά με τον τίτλο της παίκτριας της κόκκινης ομάδας, καθώς όπως είπαν δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό να παίρνεις έναν τέτοιο τίτλο ματσάροντας αδύναμους παίκτες.

«Αν θες να γίνεις MVP πάρε τον πιο δυνατό, παίξτον στα ίσα και αν είσαι μάγκας τον κέρδισες» είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

«Η Δαλάκα μάλλον ξέχασε πόσες φορές έχει παίξει μαζί μου. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Δεν έχω κάψα να τρέχω μαζί, αλλά αυτή έχει μάλλον. Της εξήγησα ότι το κάνει καθαρά για να βγει MVP, της βγαίνει, όντως έχει βγει δύο φορές MVP. Παρ’ όλα αυτά, δεν τιμά μια αθλήτρια που έχει στο σπίτι της την κούπα, να γυρνάει και να παίρνει αδύναμες παίκτριες για να βγει MVP. Αν είσαι όντως τόσο καλή κι αυτοονομάζεσαι «βασίλισσα του Survivor», μπορείς πάρα πολύ εύκολα να παίρνεις τις δυνατές παίκτριες της ομάδας, να βγαίνεις MVP και να το ‘χεις και καμάρι» είπε από την πλευρά της η Χρύσα.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Οι μαχητές φάνηκαν από την αρχή αρκετά αποφασισμένοι να κερδίσουν και την δεύτερη ασυλία για αυτή την εβδομάδα καθώς ήδη από το ξεκίνημα οι μπλε ομάδα προηγήθηκε με τεράστια διαφορά.

Παρά το γεγονός, ότι οι Διάσημοι πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσης για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι και να μην είναι εκείνοι που θα κληθούν να ψηφίσουν στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, δεν τα κατάφεραν, με τους μαχητές να προηγούνται και το σκορ να λήγει στα 12-4.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την ήττα της - Έβαλε τα κλάματα μπροστά την κάμερα

Σαρωτική ήταν η νίκη των μαχητών αφού από την αρχή φάνηκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν. Η τεράστια διαφορά στο σκορ, λοιπόν ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την κόκκινη ομάδα.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και στην καλύβα των Διάσημων με την Ασημίνα να μην παραδέχεται ότι δεν ήταν καλή αγωνιστικά. Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς απέδωσε την νίκη των Μαχητών στην είσοδο της Σταυρούλας στο παιχνίδι και πως επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία της Χατζηανδερέου και της Δαλάκα.

Στην προσωπική της συνέντευξη η Ασημίνα Χατζηανδρέου "λύγισε" μπροστά στην κάμερα αποκαλύπτοντας με δάκρυα στα μάτια, ότι οι ήττες της οφείλονται στην κακή ψυχολογία που έχει αφού της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Μετά από μία σύντομη ψηφοφορία οι Διάσημοι υπέδειξαν την Όλγα Πηλιάκη να είναι η δεύτερη υποψήφια με την αποχώρηση να είναι πλέον γυναικεία υπόθεση.