Survivor 2024 - Αυτή η παίκτρια είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Αυτή η παίκτρια είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Το σημερινό αγώνισμα του Survivor κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Τζέιμς Καφετζή και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να ξεχωρίζουν, φέρνοντας τη νίκη στην ομάδα των Μπλε. Το youweekly.gr σας μετέδωσε ότι η ομάδα των «Διασήμων» βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς χάνει το αγώνισμα ασυλίας από εκείνη των «Μαχητών», κάτι που σημαίνει ότι ένας παίκτης από την κόκκινη ομάδα θα έπρεπε να ψηφιστεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ή μάλλον παίκτρια θα πρέπει να πούμε, αφού από την αρχή φαινόταν πως ο πρώτος υποψήφιος θα ήταν γένος θηλυκού. Ζωή, Ντάνιελ, Σάββας και Όλγα συγκέντρωσαν αρχικά από μία ψήφο, αλλά η πρώτη πήρε γρήγορα προβάδισμα και σχεδόν ομόφωνα θα μονομαχήσει για την παραμονή της.

Οι «Διάσημοι» μίλησαν και αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο την Ζωή Ασουμανάκη, που στο παρελθόν δεν έχει διστάσει να καυτηριάσει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά όπως ξεκαθάρισαν, τα κριτήρια ήταν καθαρά αγωνιστικά.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Το κόλπο του Ατζούν Ιλιτζαλί για να διώχνει τους παίκτες που θέλει χωρίς την ψηφοφορία του κοινού

Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση στο Survivor

Είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Φάνη και της Κατερίνας, και πλέον βρίσκεται υποψήφια για αποχώρηση. Το πρώτο όνομα που έδειξε η κάλπη στο Συμβούλιο του Νησιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του youweekly.gr είναι αυτό της Ζωής Ασουμανάκη. Στις πρώτες της δηλώσεις δεν φάνηκε να συμφωνεί και τόσο με το αποτέλεσμα. «Στην αρχή δεν έδειξα καλό αγωνιστικό επίπεδο, μετέπειτα άλλαξε αυτό και φέρνω νίκες. Προς το παρόν πάντως πιστεύω ότι είμαι από τις αδύναμες παίκτριες της ομάδας. Δεν είμαι η πιο αδύναμη το τελευταίο διάστημα», είπε μεταξύ άλλων.

Ζωή Ασουμανάκη

Δείτε το βιογραφικό της γοητευτικής παίκτριας:

Κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης και τους τελευταίους πέντε μήνες έχει μετακομίσει στην Αθήνα. Το 2021 φόρεσε το στέμμα της «Μις Κρήτη», και ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Ελλάς 2022». Πρόσφατα εκπροσώπησε τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και ήταν ανάμεσα στις φιναλίστ. Ταυτόχρονα με το modelling σπουδάζει διαιτολογία. Θεωρεί τις σπουδές σημαντικό εφόδιο και έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαιτολογία, ανοίγοντας το δικό της γραφείο. Στο Survivor δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός γιατί έχει εκπαιδευτεί από τα καλλιστεία!