Survivor highlights 11/2: "Ποταμός" ο Τζέιμς Καφετζής - Μπήκε στο παιχνίδι και "δίκασε" Παππά, Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 11/2:

Τέσσερις νέοι παίκτες μπήκαν στο Suvivor και έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στις δυο καλύβες. Έχουμε τα highlights του επεισοδίου 11/2.

Αναλυτικά τα 11/2 highlights του Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε με παραπάνω κιλά – Έφαγε καζούρα απ' τον Αλέξη Παππά

Ορεξάτος μπήκε ο Τζέιμς Καφετζής στην ομάδα των Μαχητών. Η επιστροφή του, μαζί με εκείνη της Σταυρούλας Χρυσαειδή μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο πρώτο μέρος του επεισοδίου με τον Ροδίτη παίκτη να έχει έναν απολαυστικό διάλογο με έναν παλιό αντίπαλο, τον Αλέξη Παππά.

«Πάλι Μαχητής, αυτό ήθελα κι έγινε πραγματικότητα, ανυπομονώ να δω την κατάσταση. Θυμάμαι ότι μου λέγατε πως θα είναι πολύ στρατηγικό Survivor και δεν το πίστευα, μέχρι που είδα κάποια επεισόδια πριν έρθω. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι ενώ βλέπεις φιλίες στην παραλία, στις προσωπικές συνεντεύξεις τους έλεγα “Ποια φιλία;”. Ονόματα δεν λέω...», δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής βάζοντας φιτιλιές για τις λυκοφιλίες στο παιχνίδι.

«Πρέπει να μιλήσω τώρα; Νομίζω ότι το πάτωμα είναι πιο μαλακό, γιατί τον βλέπω με παραπάνω κιλά, το σώμα τον βοηθάει, κάνει μαξιλαράκι», απάντησε αμέσως ο Αλέξης Παππάς.

«Body shaming λέγεται αυτό», σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Λιανός για να συμπληρώσει ο παίκτης των Μπλε: «Ένας άλλος παλιός σου γνώριμος, ο Μπάρτζης, μου είπε να μπω όσο παραπάνω κιλά μπορώ. Και αυτή τη φορά μπαίνω 100! Ήμουν 97 στο προηγούμενο».

«Ο Τζέιμς έχει έρθει με πολλές πληροφορίες στο Survivor»

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζέιμς έχει έρθει με πληροφορίες, γνωρίζει πολλά πράγματα. Θα ήθελα να κάτσουμε να πιούμε ένα νερό, να πούμε ένα νερό, να το βαφτίσουμε καφέ, και να πούμε πέντε πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα. Η ομάδα ξέρει ότι μπαίνει ένας δυνατός παίκτης που θα χρησιμοποιήσει το μυαλό του». Κλείνοντας είπε «Ο Τζέιμς έχει τα πιο ωραία παπούτσια στο Survivor. Μπορεί απ' τον λαιμό και πάνω να είσαι μπλε, αλλά απ' τον αστράγαλο και κάτω είσαι κόκκινος».

Ματσάρονται οι δύο παίκτες

Μάλιστα έδωσε και ένα... spoiler για τη συνέχεια του αγωνίσματος: «Ο Τριαντάφυλλος έχει φαγωθεί να παίξω εναντίον σου, και όποιος κερδίσει να κάνει τον πανηγυρισμό του». Ο Αλέξης Παππάς έκανε την ερώτηση αν θέλει να ματσαριστούν, και αρχικά δεν πήρε απάντηση, αλλά στη συνέχεια επιλέχθηκαν για ματσάρισμα.

Αυτοί οι νέοι παίκτες έφεραν τη νίκη στον αγώνα ασυλίας

Αποφασιστική ήταν η συμβολή των νέων παικτών στο επεισόδιο. Τζέιμς Καφετζής, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Έλενα Αμανατίδου και Θοδωρής Τουρκογεώργος για να αλλάξουν τα δεδομένα και τους συσχετισμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους δύο πρώτους να ενισχύουν τους «Μπλε» και τους δύο τελευταίους να μπαίνουν στους «Κόκκινους».

Και οι τέσσερις έφεραν μία ανάσα στις ομάδες τους, καθώς ήταν ξεκούραστοι και... φαγωμένοι, σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όπως έλεγαν και οι υπόλοιποι Survivor πριν απ' το παιχνίδι, έχουν κλείσει έναν μήνα εκεί, και ειδικά οι «Μπλε» έχουν χάσει πολλά έπαθλα φαγητού -κι ας υπερτερούν αριθμητικά.

Η ψυχολογία τους βρίσκεται στα τάρταρα, μετά από μία εβδομάδα γεμάτη ήττες και την αποχώρηση του Rob James Seymour. To Survivor άλλωστε είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας, γι' αυτό και οι «Διάσημοι» μπήκαν με πλεονέκτημα. Συν ότι μπήκαν δυναμικά και στο παιχνίδι.

Ένας δυνατός αγώνας ακολούθησε για την πρώτη ασυλία, με τις δύο ομάδες να ρίχνονται με πάθος στη διεκδίκηση. Οι πάγκοι είναι δυνατοί, τα ματσαρίσματα ανατρεπτικά και το σκορ κορυφώθηκε στο... flag race!

Το νικηφόρο σερί για τους «Κόκκινους» έλαβε τέλος. Οι «Μαχητές» μπήκαν πεινασμένοι για τη νίκη και σαφώς κερδισμένοι από την προσθήκη των νέων παικτών, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να αποτελεί άλλωστε μία γνώριμη δύναμη στους στίβους μάχης και να αποδεικνύει πως άξιζε το hype που είχε δημιουργηθεί πριν από την είσοδό της.

Έτσι λοιπόν οι πληροφορίες του youweekly.gr, επιβεβαιώθηκαν με τους «Μαχητές» να κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι «Διάσημοι» καλούνται να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη που θα αγωνιστεί για την παραμονή του στο Survivor...

Αυτή η παίκτρια είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Το αγώνισμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Τζέιμς Καφετζή και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να ξεχωρίζουν, φέρνοντας τη νίκη στην ομάδα των Μπλε. Το youweekly.gr σας μετέδωσε ότι η ομάδα των «Διασήμων» βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς χάνει το αγώνισμα ασυλίας από εκείνη των «Μαχητών», κάτι που σημαίνει ότι ένας παίκτης από την κόκκινη ομάδα θα έπρεπε να ψηφιστεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ή μάλλον παίκτρια θα πρέπει να πούμε, αφού από την αρχή φαινόταν πως ο πρώτος υποψήφιος θα ήταν γένος θηλυκού. Ζωή, Ντάνιελ, Σάββας και Όλγα συγκέντρωσαν αρχικά από μία ψήφο, αλλά η πρώτη πήρε γρήγορα προβάδισμα και σχεδόν ομόφωνα θα μονομαχήσει για την παραμονή της.

Οι «Διάσημοι» μίλησαν και αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο την Ζωή Ασουμανάκη, που στο παρελθόν δεν έχει διστάσει να καυτηριάσει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά όπως ξεκαθάρισαν, τα κριτήρια ήταν καθαρά αγωνιστικά.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Το κόλπο του Ατζούν Ιλιτζαλί για να διώχνει τους παίκτες που θέλει χωρίς την ψηφοφορία του κοινού

Είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Φάνη και της Κατερίνας, και πλέον βρίσκεται υποψήφια για αποχώρηση. Το πρώτο όνομα που έδειξε η κάλπη στο Συμβούλιο του Νησιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του youweekly.gr είναι αυτό της Ζωής Ασουμανάκη. Στις πρώτες της δηλώσεις δεν φάνηκε να συμφωνεί και τόσο με το αποτέλεσμα. «Στην αρχή δεν έδειξα καλό αγωνιστικό επίπεδο, μετέπειτα άλλαξε αυτό και φέρνω νίκες. Προς το παρόν πάντως πιστεύω ότι είμαι από τις αδύναμες παίκτριες της ομάδας. Δεν είμαι η πιο αδύναμη το τελευταίο διάστημα», είπε μεταξύ άλλων.