Μαρία Σολωμού: «Ήταν οι φίλοι του γιου μου! Δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του...» - Το τραγελαφικό περιστατικό που έζησε η ηθοποιός με το παιδί της

«Χτυπάει το τηλέφωνο μου 1:30 - 2 και μου λέει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: «Ήταν οι φίλοι του γιου μου! Δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του...» - Το τραγελαφικό περιστατικό που έζησε η ηθοποιός με το παιδί της

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη την Τρίτη 13/2 στο The 2night show με την ίδια να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της. Ανάμεσα στα όσα είπε η ηθοποιός μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις της για την απιστία που έχει ζήσει αλλά και για τη σχέση με τον γιο της.

Ο λόγος για το παιδί που απέκτησε πριν από μερικά χρόνια η Μαρία Σολωμού με τον Μάριο Αθανασίου. Ο γιος τους σήμερα έχει ενηλικιωθεί και μάλιστα ο Αλέξανδρος Αθανασίου δίνει για δεύτερη φορά πανελλήνιες.

Η σχέση του με τους γονείς του είναι πολύ καλή με την ηθοποιό να τονίζει, πως ο γιος της δε θέλει να ''πουλάει'' τη φήμη των γονιών του και την καλλιτεχνική τους ιδιότητα. Τα περιστατικά που έχουν ζήσει μαμά και γιος και εξιστόρησε η Σολωμού ήταν άκρως απολαυστικά.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τη σχέση της με τον γιο της

«Μία φορά έχει με έχει συνοδεύσει σε μία πρεμιέρα αλλά ήταν 2-3 χρόνια πριν. Τώρα 2 μέτρα μακριά μου περπατάει είναι φοβερό. Δεν το λέει ότι η μάνα του είναι η Σολωμού. Με παίρνει μια μέρα το καλοκαίρι που είχε πάει σε μία συναυλία. Και χτυπάει το τηλέφωνο μου 1:30 - 2 και μου λέει: ''Μαμά μπορείς να έρθεις να μας μαζέψεις, γιατί δε βρίσκουμε τρόπο''. Φεύγω εγώ από το σπίτι για το Θέατρο Βράχων με ένα σορτσάκι και μια παντόφλα και σταματάω έξω από το Βράχων ακούω ουρλιαχτά. Ήταν οι φίλοι του γιου μου. Δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του. Δεν το λέει παιδί μου, τα κρύβει, θέλει να αρέσει για αυτό που είναι. Ωραίος είναι! Δε θέλει να τον συγκρίνουν, να του φέρονται αλλιώς», είπε η Μαρία Σολωμού.