Μαρία Σολωμού: «Παράλληλα με εμένα τα είχε με...» - Η αποκάλυψη για την απιστία και η σχέση με τον Mente Fuerte

Άνοιξε τα χαρτιά της για την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: «Παράλληλα με εμένα τα είχε με...» - Η αποκάλυψη για την απιστία και η σχέση με τον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στη εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show, το βράδυ της Τρίτης 13/2. H ηθοποιός που σχολιάζεται πάντα με τα podcast της στο Youtube (δείτε εδώ), μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στον γιο της, που πλέον έχει ενηλικιωθεί και σπουδάζει στην Σύρο, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Εδώ και πάρα πολύ μεγάλο διάστημα λόγω της στενής σχέσης της με τον Mente Fuerte πολλοί λένε πως είναι ζευγάρι - αφού είναι αχώριστοι - ωστόσο οι ίδιοι δεν το έχουν επιβεβαιώσει, βέβαια ούτε και το έχουν διαψεύσει.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Σολωμού για την προσωπική της ζωή

Η Μαρία Σολωμού έχει μιλήσει πολλές φορές για πρώην σχέσεις της, αυτή την φορά όμως αναφέρθηκε σε έναν πρώην σύντροφό της, ο οποίος παράλληλα με εκείνη είχε σχέση και με άλλη κοπέλα.

«Το πιο τρανταχτό που έχω είναι όταν ήμουν 19 ετών και είχα μια σχέση με ένα παιδί μεγαλύτερό μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα, ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μια άλλη κοπέλα κανονικά. Άρχισα να ψάχνω, εγώ θέλω στοιχεία, δεν μπορώ. Τα βρήκα τα στοιχεία όλα και μιλήσαμε με την κοπέλα ήταν άναυδη, τα έχασε. Όλο αυτό το έκανα γιατί ήθελα να μάθω, ήθελα να ξέρω. Δεν συγχωρέθηκε όλο αυτό εννοείται. Του κάναμε γερή κουτσουκέλα. Τότε ήμουν 19, άντεχα τώρα δεν θα ξανάμπαινα στην ίδια διαδικασία, ούτε 5 λεπτά από τον χρόνο μου», αποκάλυψε αρχικά η Μαρία Σολωμού με τα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου να είναι πολλά.

Δείτε επίσης: «Κάντε μου τη χάρη! Καταλαβαίνεις ότι δεν θα σου απαντήσω...» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για τον Mente Fuerte

Η αναφορά στη σχέση της με τον Mente Fuerte

Σε άλλο σημείο, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στον Mente Fuerte χωρίς ωστόσο να σχολιάζει ξανά, αν τελικά είναι ζευγάρι ή όχι.

«Το πιο τρανταχτό που έχω είναι όταν ήμουν 19 ετών και είχα μια σχέση με ένα παιδί μεγαλύτερό μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα, ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μια άλλη κοπέλα κανονικά. Άρχισα να ψάχνω, εγώ θέλω στοιχεία, δεν μπορώ. Τα βρήκα τα στοιχεία όλα και μιλήσαμε με την κοπέλα ήταν άναυδη, τα έχασε. Όλο αυτό το έκανα γιατί ήθελα να μάθω, ήθελα να ξέρω. Δεν συγχωρέθηκε όλο αυτό εννοείται. Του κάναμε γερή κουτσουκέλα. Τότε ήμουν 19, άντεχα τώρα δεν θα ξανάμπαινα στην ίδια διαδικασία, ούτε 5 λεπτά από τον χρόνο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.