Στέλλα Μπεζαντάκου: Εξελίξεις μετά την καταγγελία που έκανε στον ένοικο του σπιτιού της

«Υπήρχαν τούφες από τρίχες παντού, ακόμη και μέσα στα συρτάρια, παρόλο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Στέλλα Μπεζαντάκου του τελευταίους 4 μήνες. Η τραγουδίστρια είχε καταγγείλει μέσω της Espresso τον ένοικο του σπιτιού της στην Γλυφάδα, για "εισβολή και απάτη" αναφέροντας πω δεν της έδινε τα συμφωνηθέντα μισθώματα και δήλωσε "φιλοξενούμενος" της.

Λίγο μετά την πρώτη της καταγγελία μάλιστα, προχώρησε και σε δεύτερη, αυτή την φορά κατηγορώντας τον πως πλαστογράφησε το συμβόλαιο μίσθωσης για να το καταθέσει σε εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για να μην μείνει χωρίς ρεύμα.

Τι συμβαίνει τώρα με το σπίτι που νοίκιαζε η Στέλλα Μπεζαντάκου

Επιτέλους η Στέλλα Μπεζαντάκου πήρε τα κλειδιά του σπιτιού της πίσω! «Ο δικηγόρος του αστυνομικού (που νοίκιαζε το σπίτι) επικοινώνησε με τον δικό μου ενημερώνοντας μας ότι έφυγε από το σπίτι. Στο γραφείο του δικηγόρου μου άφησε και το κλειδί. Το σπίτι ήταν υπερβολικά βρώμικο - χρειάστηκε να μπει συνεργείο καθαρισμού για να έρθει στα ίσια του. Υπήρχαν τούφες από τρίχες παντού, ακόμη και μέσα στα συρτάρια, παρόλο που δεν είχαν σκυλί. Ο φούρνος ήταν κατάμαυρος, το ψυγείο μέσα στην μούχλα από χαλασμένα τρόφιμα. Το ένα κλιματιστικού το βρήκα σπασμένο, ενώ κάποια από τα έπιπλα μου τα είχε βγάλει στο μπαλκόνι με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιά, αφού βρέχονταν», είπε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso.

Στέλλα Μπεζαντάκου

Όπως επίσης ανέφερε, θα νοικιάσει ξανά το συγκεκριμένο διαμέρισμα καθώς από τα χρήματα που λαμβάνει βιοπορίζεται. Ωστόσο, θα το νοικιάσει σε άνθρωπο που θα είναι συστημένος, καθώς έχει φοβηθεί.

Ο προηγούμενος ένοικος της δημιούργησε πολλά προβλήματα με το να μην της δίνει το ενοίκιο, καθώς μεταξύ άλλων απορυθμίστηκε το δάνειο της, αφού δεν μπορούσε να πληρώσει τις δόσεις στην ώρα τους, ενώ δεν μπόρεσε να πληρώσει ούτε τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου της.

«Ενημερώθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα περάσει από πειθαρχικό και ποινικό για την πλαστογραφία για την οποία κατηγορείται και σίγουρα θα περάσει και αστικό, γιατί εγώ θα διεκδικήσω τα χρήματα μου», είπε σε άλλο σημείο η Στέλλα Μπεζαντάκου.