Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: «Φτου σου αγόρι μου!» - Το φλογερό κόκκινο φόρεμα και το παθιασμένο φιλί στο στόμα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Η δημόσια, ερωτική εξομολόγηση του ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: «Φτου σου αγόρι μου!» - Το φλογερό κόκκινο φόρεμα και το παθιασμένο φιλί στο στόμα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή 14/2 με τους ερωτευμένους να γιορτάζουν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ένα από τα ζευγάρια που μπορεί να ανταλλάξει δημόσια λόγια αγάπης και τρυφερά φιλιά είναι ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου.

Το ζευγάρι είναι μαζί στη ζωή και στην τηλεόραση, επομένως δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε τους δύο να μοιράζονται στιγμές του έρωτά και της σχέσης τους στον αέρα του Breakfast at star.

Με αφορμή λοιπόν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου Χατζίδου και Παύλου μπήκαν στο πλατό του Star χαμογελαστοί με την παρουσιάστρια - τραγουδίστρια να φοράει κόκκινο φόρεμα, δίνοντας ένα τρυφερό φιλί στο στόμα του συζύγου της.

Δείτε επίσης: Άγιος Βαλεντίνος: Αυτό είναι το "καυτό" κόκκινο φόρεμα από τα Zara που θα τον τρελάνει

Το τρυφερό φιλί της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

«Παιδιά χρόνια πολλά, να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και εσείς που δεν είστε ερωτευμένοι αν το θέλετε να ερωτευτείτε!», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Ναι το έθιμο έρχεται από την Αμερική, αλλά μία αφορμή ψάχνουμε, μια χαρά», είπε στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Χατζίδου από τη μεριά της δεν άντεξε και εξομολογήθηκε: «Φτου σου αγόρι μου, σε ευχαριστώ για αυτό που έχεις φέρει στη ζωή μου!».

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Χατζίδου

«Πόσο σου πάει το καρό; Πάρα πολύ! Μου φτιάχνει τη διάθεση αυτό το ντύσιμό σου σήμερα», είχε πει αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν είναι ωραίο; Σε βλέπω και μου αρέσεις πολύ! Μου αρέσεις πολύ. Είσαι πολύ ωραίο παιδί και κάθε μέρα που σε βλέπω ρε παιδί μου, νομίζω ότι σε ερωτεύομαι και περισσότερο. Δεν στα λέω έτσι για πλάκα. Και σε κοιτάω πάρα πολλές φορές και σε χαζεύω και λέω τι ωραίο άντρα έχω; Φτου σου αγόρι μου! Αυτά τα δικά μου...εσείς το κάνετε με το σύντροφό σας; Είναι ωραίο!», είχε πει η Ελένη Χατζίδου πριν από λίγες ημέρες.