Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης: Αποκλειστικό! Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Σύντομα ο γάμος και τα γεννητούρια

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης: Αποκλειστικό! Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Μπορεί μέχρι πρότινος οι low profile Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη να κρατούσαν κρυφό τον έρωτά τους από τους παπαράτσι και να μη τον παραδεχόντουσαν, όμως είναι γεγονός ότι ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, ούτε και η... εγκυμοσύνη θα συμπληρώναμε εμείς. Άλλωστε η κοιλίτσα της τραγουδίστριας έχει ήδη αρχίσει να μεγαλώνει και να φαίνεται εφόσον διανύει ήδη τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Οι δυο ανερχόμενοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες που ζουν τους τελευταίους μήνες ένα φλογερό ειδύλλιο, θα ενισχύσουν σε λίγους μήνες το καρέ του έρωτά τους με το πρώτο τους παιδί.

Η καστανόξανθη πανέμορφη νεαρή τραγουδίστρια με το αγγελικό πρόσωπο που γνωρίσαμε μέσα από το “The Voice” την άνοιξη του 2015 και που ο διαγωνισμός τραγουδιού, ουσιαστικά ήταν το “εισιτήριό” της για την μετέπειτα συνεργασία της με τον Νίκο Βέρτη, δεν περνάει “Τα καλύτερα” μόνο στα επαγγελματικά της, όπως είναι και ο τίτλος του single της που κυκλοφόρησε από την Panik records σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και Χρήστου Σαντικάι και στίχους του Γρηγόρη Βαξεβανέλη, περνάει την καλύτερη φάση και στην προσωπική της ζωή, δίπλα στον αγαπημένο της και περιμένοντας το πρώτο τους παιδί.

Στην ίδια ανεβασμένη ψυχολογία είναι φυσικά και ο Γιώργος Λιβάνης, που έχει χαράξει την δική του ανοδική πορεία και καριέρα στο τραγούδι και μας έχει συστηθεί με μια σειρά επιτυχιών. Ο νεαρός καλλιτέχνης που κάνει live εμφανίσεις με μεγάλη επιτυχία στο Voodoo, είχε υποδεχτεί την αγαπημένη του λίγο καιρό πριν στο νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζε με την παρέα της και την ανέβασε για να τραγουδήσουν μαζί πάνω στην πίστα, ενώ στα γενέθλιά της που είχαν γίνει στο Wish Theater στο Περιστέρι είχε δώσει και εκείνος το παρόν και κρατούσε την τούρτα της.

Όταν οι δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει τον νεαρό τραγουδιστή τότε για αυτό, όπως και για την σχέση τους, εκείνος είχε διαψεύσει ότι είναι ζευγάρι και είχε πει: «Είναι κακό που κρατούσα την τούρτα της Ανδρομάχης στα γενέθλιά της; Δεν μπορεί ένας καλός φίλος να κρατάει την τούρτα σε μια καλή του φίλη; Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Μπορεί να είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο αυτό, αλλά μπορεί και να τελειώσει άμεσα, οπότε καλό είναι να το προστατεύεις».

Ανδρομάχη – Λιβάνης: Γάμος και γεννητούρια μαζί!

Γάμος και γεννητούρια μαζί; Το ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες συζεί κάτω από την ίδια στέγη, πολύ ερωτευμένοι ενώ οι πληροφορίες λένε ότι πολύ σύντομα θα επισημοποιήσουν την σχέση αυτή με τον γάμο. Συνδυάζοντας την προσωπική ζωή με την δουλειά τους μάλιστα, ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη (δείτε εδώ τον πρώην σύντροφό της) έκαναν τον έρωτά τους τραγούδι για του Αγίου Βαλεντίνου με τίτλο “Η αγάπη αυτή” που κυκλοφορεί την ημέρα των ερωτευμένων από την Panik records. Το νεαρό ζευγάρι γνωρίζεται καλλιτεχνικά από το 2017 και εκτός από την κοινή αγάπη που έχουν για το τραγούδι, είχαν αναπτύξει στη συνέχεια και μια φιλική σχέση που περνώντας ο καιρός εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο έρωτα...