Δανάη Μπάρκα: Αγνώριστη με ξανθό μαλλί και μακριές τρέσες - ''Πανικός'' με την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της παρουσιάστριας

Τα πολύ θετικά σχόλια των συνεργατών της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Αγνώριστη με ξανθό μαλλί και μακριές τρέσες - ''Πανικός'' με την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της παρουσιάστριας

Με άλλη διάθεση και αέρα ανανέωσης είπε την ''καλημέρα'' της η Δανάη Μπάρκα την Τετάρτη 14/2 στον αέρα του Πάμε Δανάη με την αγαπημένη παρουσιάστρια να ξαφνιάζει τους πάντες μέσα από την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Δεν άλλαξε μόνο χρώμα αλλά και μήκος! Τέλος λοιπόν, το σκούρο χρώμα μαλλιών για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία θέλησε να τολμήσει κάτι εντελώς διαφορετικό σε ότι αφορά το look της (δείτε εδώ την πιο σκληρή κριτική που την έφτασε στα άκρα).

Όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο η παρουσιάστρια έκανε ανταύγειες και έβαλε τρέσες μακραίνοντας έτσι κατά πολύ το μήκος των μαλλιών της. Τα σχόλια των συνεργατών της ήταν πολύ θετικά, καθώς ακούστηκαν οι φράσεις: «Καλώς την γοργόνα μας» και «Ξανθούλα λεμονιά».

Η τεράστια αλλαγή στο look της Δανάης Μπάρκα

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Δεν γινόταν άλλο! Η τηλεόραση δεν ξέρω τι λατρεύει, αλλά εγώ λατρεύω τις ξανθές ανταύγειες. Θα τα κρατήσουμε, ένα χρόνο είχα τα καστανά», είπε η Δανάη Μπάρκα

Με τζίντζερ μαλλιά λίγο πριν κλείσει τα 18

Την Πέμπτη 25/1 μέσα από το βίντεο, που είχε ετοιμάσει η ομάδα του Πάμε Δανάη είδαμε τα μέλη της εκπομπής σε φωτογραφίες από το παρελθόν τους. Έτσι λοιπόν, όταν προβλήθηκε στιγμιότυπο της παρουσιάστριας στα 17 της χρόνια ενθουσιαστήκαμε.

Την εποχή λοιπόν, που η Δανάη Μπάρκα είχε τελειώσει το Λύκειο είχε βάψει τα μαλλιά της σε τζίντζερ απόχρωση με το look αυτό να της ταιριάζει ομολογουμένως πολύ! (δείτε εδώ φωτογραφία από την παιδική της ηλικία).

«FLASHBACK

Πως ήταν κάποτε και πως είναι τώρα???», έγραψε ο λογαριασμός του Πάμε Δανάη στο instagram

«Εδώ είμαι στην Τρίτη Λυκείου. Πρώτη φορά που έγινα τζίντζερ. Μετά στην Γ' Λυκείου, 17μιση χρονών. Πόσα χρόνια πριν...το 2011. Είχα κάνει όλα τα χρώματα, τα είχα ξυρίσει από μια πλευρά, τα έχω κάνει φούξια. Με θεία κομμώτρια και ξαδέρφια στο κομμωτήριο τι θες να κάνω;» είπε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή.