Αφροδίτη Λιάντου: Από καστανή έγινε ξανθομάλλα - Ολόιδια με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια όταν έπαιζε στους ''Δύο ξένους''

Της πηγαίνουν πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αφροδίτη Λιάντου τόλμησε μία νέα αλλαγή στα μαλλιά της και πλέον η ίδια μοιάζει πιο πολύ από ποτέ με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια! Γενικότερα οι δύο τους έχουν κοινά σημεία τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά ωστόσο όσο μεγαλώνει η Λιάντου φέρνει ακόμα πιο πολύ στη μαμά της.

Πρόσφατα λοιπόν, η νεαρή ηθοποιός επισκέφτηκε το κομμωτήριο ανεβάζοντας πιο ψηλά στη ρίζα της το ξανθό χρώμα. Μπορεί η Αφροδίτη Λιάντου να μην έχει γίνει και επίσημα ξανθιά, σε κάθε περίπτωση όμως μας θυμίζει πολύ την Παπούλια σε πιο νεαρή ηλικία.

Η αλλαγή στο look των μαλλιών της Αφροδίτης Λιάντου

Σε ότι αφορά την τεχνική που έκανε η Αφροδίτη Λιάντου βλέπουμε μέσα από έντονο μπαλαγιάζ να έχει φωτίσει πολύ το πρόσωπό της (δείτε εδώ το λόγο που η Λιάντου μίλησε υβριστικά στη μητέρα της).

Αφροδίτη Λιάντου - Μαλλιά - Ξανθιά

Οι αρνητικές κριτικές και ο Σκουρλέτης

«Η μητέρα μου είναι εκρηκτικός χαρακτήρας, μια έντονη προσωπικότητα. Είναι ωραίο να ζεις μαζί της, γιατί δεν σημαίνει ότι σε επισκιάζει αυτό. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, σου δίνει πάντα τον χώρο σου και το θεωρώ πολύ καλό. Της αρέσει πολύ να κυνηγάει τα “θέλω” της, να βελτιώνεται και αυτό είναι κάτι που το θαύμαζα και πάντα ήθελα να της μοιάσω.

Η μητέρα μου ήθελε να γίνω κάτι τελείως διαφορετικό από ηθοποιός. Ήθελε να γίνω φυσικός, κάτι εκτός του επαγγέλματος. Είχα κλίση, ήμουν καλή αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχα ονειρευτεί να γίνω φυσικός ή κάτι τέτοιο. Όταν ήμουν γύρω στα 13 της έφερα πολύ κακούς βαθμούς στο σχολείο και μου είπε “Πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις στη ζωή σου”. Αν θες να κάνεις κάτι που δεν έχει σχέση με το σχολείο, μου αρκεί να περνάς τις τάξεις. Το σκέφτηκα και της είπα ότι θέλω να κάνω μουσική και μιούζικαλ. Δεν έκανε μιούζικαλ εκείνη, απλά εγώ είχα έναν δάσκαλο φωνητικής, που μου είχε δείξει ότι υπάρχει αυτή η κατηγορία και έτσι ξεκίνησα να παίρνω διπλώματα.

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα πει ο καθένας για εμάς, το πιο σωστό είναι να φιλτράρουμε τις πληροφορίες που δεχόμαστε συνέχεια και τις κριτικές. Αν μία κριτική είναι κακή, αλλά έχει να προσφέρει κάτι, θα την ακούσω. Αν απλά είναι αρνητική και τοξική, δεν υπάρχει λόγος να αναλωθώ», είχε πει η Λιάντου.

Για την σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη είχε πει η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό στο «Καλύτερα Αργά»: «Είχαμε κορονοϊό, μας έβαλαν να μείνουμε μαζί για να μην κολλήσουμε τους υπόλοιπους και μετά θέλαμε να συνεχίσουμε να μένουμε μαζί. Δεν με δυσκόλεψε κάτι, πάντα βγάζει τα σκουπίδια και μαγειρεύει, χωρίς να του το πω, έχει βελτιωθεί πολύ».

Σε διαφορετικό σημείο είχε αναφερθεί και σε εκείνους που είπαν ότι ξεκίνησε την καριέρα της χάρη στη μητέρα της: «Στην αρχή που είχα ξεκινήσει με τη σειρά, το έλεγαν. Μετά σταμάτησαν. Τώρα σίγουρα πίσω απ' την πλάτη μπορεί να ειπωθούν πολλά, αλλά εγώ ξέρω τι κάνω για μένα, προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι καλή, με ό,τι δυνατότητες έχω. Αλλά πάντα θα λένε, δεν μπορώ να το ελέγξω».