Εβελίνα Παπούλια: «Εκείνη την ημέρα με έβρισε, δεν άντεξε» - Η αποκάλυψη για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

«Σαν να ήμουν καθυστερημένη...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια: «Εκείνη την ημέρα με έβρισε, δεν άντεξε» - Η αποκάλυψη για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε ως καλεσμένη, μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη, στην εκπομπή Art Week της ΕΡΤ, με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί "Εγώ, εγώ, εγώ". Προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την καριέρα της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ωστόσο αναφέρθηκε και στην οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την σχέση με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου (δείτε εδώ τον πατέρα της). Αποκάλυψε πως από μικρό παιδί ήταν πιο αυτόνομη και πάντα ήταν ευγενική, ωστόσο υπήρξε μία στιγμή ανάμεσά τους που ξέφυγαν από τα όριά τους.

Τι συνέβη με την Αφροδίτη Λιάντου και την Εβελίνα Παπούλια

«Δεν είχα δύσκολη συγκατοίκηση με την Αφροδίτη. Υπήρχε ένας τρόπος και μία ρύθμιση που ήταν πολύ μαγική. Βέβαια, και εγώ ήμουν πάρα πολύ τρελή. Δεν είναι δυνατόν 6 χρονών να φτιάχνει το γάλα της! Σε όποιον το έλεγα μου έλεγε "είναι δυνατόν να βάζεις το παιδί να φτιάχνει το γάλα της;". Αλλά η Αφροδίτη με το που έφυγε στο Λονδίνο ήξερα τα πάντα. Έγινε ένας αυτόνομος άνθρωπος από πολύ νωρίς. Δεν ήθελα να έχω την αγωνία ότι αν φύγει στο εξωτερικό να μάθει τα πράγματα από την αρχή», είπε αρχικά.

«Φαντάσου πήγαμε στο Λονδίνο… Πραγματικά, δεν με έχει βρίσει ποτέ! Εκείνη την ημέρα με έβρισε, δεν άντεξε. Της έλεγα να πάμε με το μετρό εκεί, να πάμε αλλού και δεν έκανα τίποτα. Προσπαθούσε να βρει πού θα πάμε με το μετρό με το κινητό, σαν να ήμουν όχι τουρίστας, σαν να ήμουν καθυστερημένη και φεύγοντας της είπα "τώρα ησύχασα, γιατί θα φύγω μεθαύριο και ξέρω ότι μπορείς να κινηθείς με άνεση και να πας όπου θέλεις"», δήλωσε έπειτα για τον τσακωμό τους.

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Λιάντου: «Για μένα δεν ήταν τραυματικό, γιατί...» - Η αποκάλυψή της για το διαζύγιο των γονιών της