Ξεσπά ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Παρακίνηση σε βία δεν είναι να λέει ένας δημοσιογράφος ότι με 4 τοστ τρέφεται η ελληνική οικογένεια;»

«Εγώ δεν λέω ότι είναι παρακίνηση σε βία, αλλά πολιτική ξεφτίλα για εμένα!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ξεσπά ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Παρακίνηση σε βία δεν είναι να λέει ένας δημοσιογράφος ότι με 4 τοστ τρέφεται η ελληνική οικογένεια;»

Το σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Τετάρτης 14/2, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο παρουσιαστής, συγκεκριμένα τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις τόσο του Υπουργού Υγείας όσο και του ηθοποιού, που έκαναν στην κάμερα της εκπομπής του Alpha (δείτε εδώ).

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Πάνο Βλάχο

«Εδώ είναι ένα τραγούδι με το σκωπτικό χαρακτήρα. Εγώ γέλασα μεταξύ μας. Σε άλλον μπορεί να μην έλεγε τίποτα. Παρακίνηση σε βία δεν είναι του Πορτοσάλτε ότι μπορεί να χάθηκαν 57 ζωές, αλλά τουλάχιστον θα φτιάξουν οι σιδηρόδρομοι; Ρωτώ τι είναι η παρακίνηση σε βία;

Μα, δεν ήταν μία κουβέντα για την οποία ανατρίχιασε όλη η Ελλάδα; Παρακίνηση σε βία δεν είναι να λέει ένας δημοσιογράφος ότι με 4 τοστ τρέφεται η ελληνική οικογένεια; Εγώ δεν λέω ότι είναι παρακίνηση σε βία, αλλά πολιτική ξεφτίλα για εμένα!

«Είπα για εμένα, εδώ είναι τα δικαστήρια και τα κανάλια να ρίξουν το φταίξιμο σε εμένα. Ρίξτε μου την πολιτική ευθύνη αν το πολιτική ξεφτίλα που λέω για τα τοστ και για τα Τέμπη και μια σειρά άλλα πράγματα… για εμένα είναι ουσιαστική, υπόγεια παρακίνηση σε βία. Το να βγει ο άνθρωπος και να πει σε ένα τραγούδι κάτι, που εσύ το θεωρείς άστοχο, ο άλλος εύστοχο και εγώ το θεωρώ πλάκα ενώ άλλος δεν το εννοεί.

Είναι τρομερό να έχουμε το αυτονόητο 20 μέρες. Άρα, αυτή η διαδικασία γίνεται εκ του πονηρού, Βλάχο συνέχισε» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το επί σκηνής σχόλιο του Πάνου Βλάχου και η έκκληση του κοινού

Το βράδυ της Τρίτης 13/2 ο Πάνος Βλάχος ανέβηκε στη σκηνή του Σταυρού του Νότου με το κοινό να είναι πολύ θερμό μαζί του μετά τον σάλο με τον επίμαχο στίχο του. Από τη μεριά του μάλιστα ο Βλάχος έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο με αποδέκτη τον ΣΚΑΪ.

«Είστε καλά; Ελπίζω να μην έχετε έρθει ούτε μια φορά στα live μου! Είναι η πρώτη φορά; Ήρθατε από τις διαφημίσεις που μου έκαναν στον ΣΚΑΪ μάλλον. Δεν είναι κακό. Όσοι έχετε έρθει πρώτη φορά ξέρετε κάποιο τραγούδι μου;

Δεν είχα ποτέ την τιμή να είμαι επαναστάτης και ξέρεις είμαι καλό παιδί 20 - 30 χρόνια....Το τελευταίο διάστημα είναι φανερό, ότι όλοι οι άνθρωποι ας πούμε που προωθούν τη βία κινούνται κάπως έτσι. Είναι ξεκάθαρο! Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι όλα έτσι τα αναρχικά στοιχεία τα οποία έκαναν μεγάλες τρομοκρατικές δηλώσεις καθόντουσαν και άκουγαν μόνο Βλάχο. Viva la revolution», είπε ο Πάνος Βλάχος.