Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Τον κυνήγησα και μου έβγαλε σύριγγα» - Θύμα άγριας ληστείας σε δημόσια θέα

«Λυπήσου με; Φοβήσου με;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 14/2 με την παρουσιάστρια να σχολιάζει τους εμμονικούς θαυμαστές, που κατά καιρούς είχε αλλά και για ένα έντονο περιστατικό που έζησε.

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια έπεσε θύμα ληστείας καθώς την ώρα που περπατούσε στον δρόμο ένας περαστικός της έκλεψε το κινητό μέσα από το χέρι της (δείτε εδώ την αποκάλυψη της πως έπεσε θύμα απάτης σε ινστιτούτο αδυνατίσματος ).

Επειδή η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν είναι μόνο πολύ αθλητική, αλλά και πολύ θαρραλέα, εξομολογήθηκε πως κυνήγησε τον δράστη και εν τέλει κατάφερε να πάρει το κινητό της πίσω. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια ήρθε σε επαφή με πολύ επικίνδυνο πρόσωπο.

Το περιστατικό ληστείας που έζησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Εδώ δεν πήρα τον κλέφτη, που μου πήρε το κινητό μέσα από το χέρι και τον κυνήγησα μετά. Για κακή του τύχη ήμουν εγώ το θύμα, αλλά εγώ ήμουν αθλήτρια της ταχύτητας. Έβρεχε εκείνη την ημέρα, φορούσα και τακούνι, τον πρόλαβα ωστόσο και με το που με είδε έβγαλε κατευθείαν μία σύριγγα. Τι σημαίνει αυτό; Λυπήσου με; Φοβήσου με; Εγώ πήρα το κινητό από τα χέρια του και έφυγα», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Σήμερα είμαι περισσότερο ευγνώμων από ποτέ»

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη έξω από πολυκατοικία στο Κολωνάκι, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός νεωκόρου της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη αλλά κι ενός αστυνομικού που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας. Ανάμεσα στους τραυματίες θα μπορούσε να είναι και η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» (τότε), Βίκυ Χατζηβασιλείου, αφού όπως αποκάλυπτε λίγες ώρες αργότερα, η βόμβα είχε τοποθετηθεί μπροστά στο σπίτι της.

Μία χριστουγεννιάτικη κούπα καφέ δεν είχε ποτέ άλλοτε ωραιότερη γεύση για την παρουσιάστρια, και καθώς την ανέβασε, ανέφερε σε σχόλιό της: «Γι' αυτήν την κούπα καφέ σήμερα είμαι περισσότερο ευγνώμων από ποτέ. Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς. Να λέμε ευχαριστώ στο Θεό, στο σύμπαν, για την κάθε απλή καθημερινή στιγμούλα που δίνει το παρών στη ζωή μας. Τη συμπαράστασή μου στους 2 τραυματίες που γνωρίζω προσωπικά. Χρόνια πολλά».