Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ερωτευμένος ξανά; Η αποκάλυψη 5 χρόνια μετά τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

«Ξέρω ότι αυτήν την περίοδο δεν είναι solo!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανήκει στα τηλεοπτικά πρόσωπα που θα λέγαμε πως είναι ανοιχτό βιβλίο. Ό,τι και να συμβαίνει στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή - αργά ή γρήγορα - ο δημοσιογράφος το μοιράζεται με τον κόσμο.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου 14/2 η κάμερα του Fay's Time εντόπισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αποσπώντας του δηλώσεις σχετικά με το αν γιορτάζει σήμερα, αν είναι ερωτευμένος και αν γενικότερα έχει έρθει κάποιο πρόσωπο στη ζωή του με τον ίδιο να απαντάει: «Του Αγίου Βαλεντίνου ή είχα λεφτά και δεν είχα κοπέλα, ή είχα κοπέλα και δεν είχα λεφτά. Δε μου έχουν κάνει δώρα του Αγίου Βαλεντίνου».

Μπορεί η τελευταία σχέση του δημοσιογράφου, που ήταν ευρέως γνωστή να ήταν εκείνη με την Ιλένια Ουίλιαμς, ωστόσο οι φήμες κάνουν λόγο για νέα σχέση. Πιο αναλυτικά, η αποκάλυψη ήρθε από τη Φαίη Σκορδά, η οποία είναι πολύ καλή φίλη του Ουγγαρέζου (δείτε εδώ ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Ιλένια).

Η αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Πιστεύω ότι ο Δημήτρης επειδή αυτοσαρκάζεται πολύ, υπερβάλλει και βγάζει προς τα έξω αυτό και έχει πολλές κατακτήσεις. Άσχετα που κάποιες σχέσεις δεν λειτούργησαν, όπως θα είχε σκεφτεί στην αρχή. Συμβαίνει σε όλους όμως αυτό.

Εγώ νομίζω, επειδή αυτοσαρκάζεται ότι το ρίχνει εκεί και δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Γνωρίζω πάρα πολλά κορίτσια, που θα ήθελαν να βγουν μαζί του. Επίσης, - τώρα να το πω αυτό; - ξέρω ότι αυτήν την περίοδο δεν είναι solo. Νομίζω! Έτσι έχω ακούσει, ο ίδιος δε μου έχει πει κάτι. Τώρα θα μου κάνει block και τώρα ήρθε το πρώτο μου unfollow. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, σε αγαπώ πολύ», είπε η Φαίη Σκορδά.