Ιλένια Ουίλιαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Μεταξύ μας υπάρχει αγάπη»

Συγκινεί για την απώλεια του πατέρα της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιλένια Ουίλιαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Μεταξύ μας υπάρχει αγάπη»

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» εφ' όλης της ύλης, με αφορμή της εμφανίσεις της στη νυχτερινή Αθήνα. Μεταξύ άλλων η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα φλερτ που ακούγεται πως έχει κατά καιρούς, δηλώνοντας πλέον πως θέλει... ησυχία.

Αρχικά η Ιλένια Ουίλιαμς αναφέρθηκε στον πατέρα της, που όπως αποκάλυψε: «Δεν ήθελε να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Δεν περίμενα ποτέ να πάρω κάποια δικαίωση, να μου πει “μπράβο”. Ήταν ευχαριστημένος, του άρεσε αυτό που έκανα, αλλά ήταν και πολύ αυστηρός και ας μην του φαινόταν. Μπορεί να έκανα ένα λάθος και να άλλαζε το βλέμμα του. Ήταν πρότυπο πάτερα για μένα, για τα παιδιά του έκανε τα πάντα».

Ενώ συνέχισε με συγκίνηση, όταν ερωτήθηκε για την απώλειά του πριν από ενάμιση χρόνο: «Είναι κάτι που δεν ξεπερνάς ποτέ, απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Προετοιμαζόμουν χρόνια ότι θα “φύγει” νωρίτερα, ίσως επειδή είχε μεγάλη διαφορά ηλικίας με τη μαμά μου».

Δείτε επίσης: «Μου λείπουν αυτές οι αγκαλιές...» - Τσακίζει κόκκαλα η Ιλένια Ουίλιαμς ένα χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ

Η αναφορά της Ιλένια Ουίλιαμς στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο ήταν πέντε χρόνια μαζί, κι εκείνος φυσικά είχε γνωρίσει τον πατέρα της (δείτε εδώ πώς τον αποχαιρέτησε): «Ο Δημήτρης ήταν μέλος της οικογένειας, ήταν μία πενταετία και είχαν πολύ καλή σχέση. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη, και υπάρχει. Παράλληλα έχασε κι εκείνος τη δική του μητέρα, “μεγαλώσαμε" μαζί. Όλα αυτά σε κάνουν να μην έχεις κάποιο αρνητικό συναίσθημα»

«Είναι καλό να κρατάμε την προσωπική μας ζωή για εμάς, είτε είναι κάτι που ισχύει, είτε όχι, θα ήθελα να είναι για μένα πλέον. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά, δεν κρύβω ότι με φοβίζει κάπως η ευθύνη. Γενικά δεν με φλέρταραν ποτέ οι άντρες και δεν θέλω να με φλερτάρουν, είμαι εντάξει», είπε κλείνοντας η Ιλένια Ουίλιαμς για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ερωτευμένη. Δείτε το βίντεο: