«Μου λείπουν αυτές οι αγκαλιές...» - Τσακίζει κόκκαλα η Ιλένια Ουίλιαμς ένα χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ

Το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιλένια Ουίλιαμς
Instagram / Ιλένια Ουίλιαμς

Σαν σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου, πέρυσι, η Ιλένια Ουίλιαμς αποχαιρέτησε τον πατέρα της, Ρόμπερτ, καθώς έφυγε από τη ζωή. Καθημερινά τον σκέφτεται και τον τιμά με τις πράξεις της, όμως θέλησε να εκφράσει μερικά λόγια μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για εκείνον, αυτή την ιδιαίτερη ημέρα για ολόκληρη την οικογένειά της.

Ο καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών, ύστερα από μία μεγάλη μάχη που έδωσε στην προσπάθειά του να νικήσει τα προβλήματα υγείας που είχε (δείτε εδώ την σύζυγό του).

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ιλένιας Ουίλιαμς ένα χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της

«21/08
1 χρόνος χρόνος χωρίς εσένα..

Ευγνώμων που μεγάλωσα μαζί σου, ευγνώμων που έμαθα τι σημαίνει ασφάλεια, ευγνώμων που ένιωσα τη χαρά, ευγνώμων που έμαθα τι είναι οικογένεια, ευγνώμων που έμαθα να ζω μέσα στην προσφορά και την καλοσύνη, ευγνώμων για την αγάπη, αυτή την πολλή πολλή δυνατή ελεύθερη αγάπη και πάνω απ' όλα για όλες αυτές τις αγκαλιές.. Τις αμέτρητες σφιχτές αγκαλιές, που ο χρόνος σταμάταγε και όλα μέσα τους βρίσκονταν όλα σε μια πλήρη αρμονία.
Μου λείπουν αυτές οι αγκαλιές..
Μου λείπεις ΕΣΥ..
Σ´αγαπάω

Until we meet again», έγραψε.

Η τραγουδίστρια και δημοσιογράφος μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και στην Σάσα Σταμάτη και στο Secret, με αφορμή τον ένα χρόνο που πέρασε.

«Είναι για εμένα αυτός ο μήνας πολύ περίεργος και στενάχωρος γιατί έχασα τον πατέρα μου πριν από έναν χρόνο. Μου λείπουν τα πάντα από τον πατέρα μου, ήταν ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος. Ωστόσο, νιώθω ότι είμαι πάντα μαζί του. Τον έχω μέσα στην καρδιά μου και στη ψυχή μου. Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος. Δεν είχε να πει κακό λόγο για κανένα», δήλωσε, ενώ για την προσωπική της ζωή αρκέστηκε να ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου» (δείτε εδώ ποιος φημολογείται ότι είναι ο σύντροφός της).