Νίκος Οικονομόπουλος: «Ό,τι είπα ισχύει! Τώρα δε θα...» - Νέα τοποθέτηση για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Δεν αλλάζω άποψη!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νίκος Οικονομόπουλος: «Ό,τι είπα ισχύει! Τώρα δε θα...» - Νέα τοποθέτηση για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό συνάντησε στο αεροδρόμιο τον Νίκο Οικονομόπουλο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή να προβάλλονται την Τετάρτη 24/2. Ο ίδιος λοιπόν μέσα σε λίγα λεπτά απάντησε σε όλα όσα ερωτήθηκε.

Αναμφίβολα ο Νίκος Οικονομόπουλος δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά με τις επίμαχες δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό - ξανά στο Πρωινό - σχετικά με την άρνησή του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Οι σχετικές τοποθετήσεις του τραγουδιστή προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ τη δική του αντίδραση). Από τη μεριά του ο Οικονομόπουλος εμμένει στην αρχική του άποψη και μάλιστα ανέφερε, πως ο κόσμος είχε βρει ενδιαφέρουσα τη σχετική συνέντευξή του.

Οι νέες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Τώρα δε θα ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη, που κάναμε και από ό,τι κατάλαβα άρεσε και στον κόσμο. Ό,τι είπα, ισχύει! Δεν αλλάζω άποψη. Αυτή είναι η γνώμη μου, αυτή είναι η άποψη μου και μένουμε εκεί», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η πρώτη τοποθέτησή του για το ίδιο θέμα

«Εγώ δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος πριν από λίγο καιρό στο Πρωινό.