Οριστικό τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Έρωτας Φυγάς; Η απάντηση του Γεράσιμου Γεννατά

«Η θέαση είναι μία διαδικασία που ενέχει και την παράμετρο της συνήθειας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για την επιτυχημένη σειρά του AΝΤ1, Έρωτας Φυγάς, αλλά και για τα σενάρια που θέλουν να μην συνεχίζει και για τρίτη σεζόν, μίλησε ο Γεράσιμος Γεννατάς, στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, το πρωί της Τρίτης 13/2. Υπενθυμίζουμε ότι λόγω οικονομικών δυσκολιών, η σειρά έφυγε το Open, στην μέση της χρονιά και μετακόμισε στο κανάλι του Αμαρουσίου (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Τι είπε ο Γεράσιμος Γεννατά για τον Έρωτα Φυγά

«Είμαστε καλά στον ΑΝΤ1 και χαιρόμαστε για αυτό. Δεν γνωρίζουμε κάτι για τη συνέχιση της σειράς ή όχι. Από την αρχή των γυρισμάτων υπήρχε μεγάλη αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε, γι’ αυτό και απέκτησε νούμερα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Η θέαση είναι μία διαδικασία που ενέχει και την παράμετρο της συνήθειας. Οπότε, όταν διαταράσσεται αυτή η ρουτίνα, πρέπει να ξανατοποθετηθείς απέναντι σε αυτό» είπε αναφορικά με τα νούμερα της σειράς.

«Εννοείται ότι θα θέλαμε να συνεχιστεί η σειρά και για τρίτη σεζόν όμως κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει. Εγώ, επειδή δεν βρίσκω ούτως ή άλλως εύκολα δουλειά, εάν αυτό δεν γίνει, θα πάρω το… δισάκι μου στον ώμο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βρω» είπε στο τέλος Γεράσιμος Γεννατάς.

Αλλαγή σχεδίων από τους δημιουργούς της σειράς

Υστερα από το θρίλερ της μεταγραφής τού «Ερωτα φυγά» από το OPEN στον ΑΝΤ1 και μετά από πολλές και σκληρές διαπραγματεύσεις, ο κύβος ερρίφθη οριστικά για το μέλλον του. Η παραγωγή που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, τελικά δεν θα συνεχίσει με τον τρίτο κύκλο της και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου. Το γεγονός ότι το ΕΚΟΜΕ θέτει νέα όρια στη χρηματοδότηση των σειρών από εδώ και στο εξής αλλά και η μέτρια πορεία της σειράς, συντελούν στην απόφαση του καναλιού να μη δώσει το πράσινο φως.

Το μεγάλο φινάλε θα γραφτεί στο 110ο επεισόδιο, όπως ήταν προγραμματισμένο. Σε περίπτωση που η απόφαση ήταν διαφορετική και υπήρχε έγκριση για του χρόνου, οι εξελίξεις θα είχαν δρομολογηθεί αλλιώς με τον Μάρκο φυσικά να ζει και να συνεχίζει να παλεύει για την Αλεξάνδρα και τον έρωτά τους.