Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δείτε την ανάρτηση της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της Χρήστο Μάστορα, το γνωστό μοντέλο, σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων, 14/2, μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Instagram βίντεο από στιγμές με τον αγαπημένο της (δείτε εδω).

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Ωστόσο, σήμερα, η Γαρυφαλλιά Καληφωνη ανακοίνωσε και μια ευχάριστη είδηση που αφορά το νέο επαγγελαμτικό της βήμα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα story στο προφίλ της στο Instagram, με το νέο κατάστημα που άνοιξε στο Κολωνάκι στο κέντρο της Αθήνας. Υπενθυμίζουμε ότι διατηρεί δική της εταιρεία με ρούχα.

ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΚΑΛΗΦΩΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Όσα δήλωσε για τον Χρήστο Μάστορα

Το γνωστό μοντέλο, μίλησε, πριν από μερικές ημέρες στο Πρωινό κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο από την Νέα Υόρκη, για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα αλλά και για το πως πέρασαν οι δύο τους στην Αμερική.

«Ήταν παρά πολύ ωραίο ταξίδι, περάσαμε υπέροχα. Πήγα για δουλειά αλλά πέρασα υπέροχα» ανέφερε αρχικά.

Ο δημοσιογράφος, ζήτησε συγγνώμη από την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σχετικά για παλαιότερο ρεπορτάζ, στο οποίο ανέφερε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει.

«Πότε έγινε αυτό; Ο Χρήστος έχει μεγάλη καρδιά. Για το 2024 θέλω υγεία και αγάπη. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα προβλήματά τους, μη νομίζεις. Αλλά, υγεία και αγάπη εύχομαι και να συνεχίσουμε με τον Χρήστο να είμαστε υπέροχα.

Δε θα με δείτε τηλεοπτικά, δε θέλω, δε μου αρέσει. Δεν είναι η τηλεόραση για μένα, το έχω πάρει απόφαση. Περάσαμε υπέροχα στη Νέα Υόρκη, κάναμε βόλτες, ψώνια, κουραστήκαμε κιόλας γιατί πήγαμε για δουλειά, αλλά ήταν υπέροχα» απάντησε με τη σειρά της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε εδώ το βίντεο: