Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Μάστορα για τον Άγιο Βαλεντίνο - Αδημοσίευτα βίντεο με τα τρυφερά τετ - α- τετ

Στα καλύτερά του το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι ερωτευμένοι σήμερα, Τετάρτη 14/2 έχουν την τιμητική τους με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα να γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο και δημόσια μέσα από τρυφερές αναρτήσεις στα social media.

Το μοντέλο - επιχειρηματίας έσπευσε να δημοσιεύσει δύο βίντεο με τον τραγουδιστή στο instagram προφίλ της. Το πρώτο μάλιστα είναι πιο χιουμοριστικό από το ταξίδι, που είχε κάνει το ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι στα Γιάννενα.

Το δεύτερο insta story της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη ήταν πολύ πιο ρομαντικό έχοντας φτιάξει ένα συλλεκτικό βίντεο με στιγμές που έχει περάσει τους τελευταίους μήνες μαζί με τον αγαπημένο της (δείτε εδώ την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή με την Κλαηφώνη στο πλευρό του).

Οι αναρτήσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα για τον Άγιο Βαλεντίνο

«Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε», έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Οι τρυφερές δηλώσεις της Καληφώνη για τον Μάστορα

«Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου, ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως, είναι τόσα πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει, ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο για τον σύντροφό της πριν από μερικούς μήνες στην εκπομπή Γειά σου.

Δείτε επίσης: Η κομψή εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: