Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ, αν έβρισκα μια γυναίκα από...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και το σχόλιο της Μενεγάκη

Λίγο μετά την είδηση πως είναι σε σχέση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ, αν έβρισκα μια γυναίκα από...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και το σχόλιο της Μενεγάκη

Την Τετάρτη 14/2 την ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου έγινε μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, καθώς γνωστή παρουσιάστρια και καλή του φίλη ανέφερε πως βρίσκεται σε σχέση (δείτε εδώ).

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στην εκπομπή Ελένη, όπου και εργάζεται με τον ίδιο να κάνει ένα σχόλιο σχετικά με την ηλικία του και το πως έχουν εξελιχθεί τα ερωτικά του. Αφορμή στάθηκε η ιστορία ενός ζευγαριού, που προέρχεται από διαφορετικούς πολιτισμούς και παντρεύτηκε δημιουργώντας μια όμορφη οικογένεια.

Με τη σειρά του λοιπόν ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, πως και εκείνος αν έβρισκε μια σύντροφο στο εξωτερικό και την ερωτευόταν θα τα άφηνε την καριέρα του για να ζήσει μαζί της.

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την προσωπική ζωή και τη απάντηση της Μενεγάκη

«Εγώ τώρα που έχω στην ιεραρχία των αξιών μου πολύ ψηλά το να βρω μια σύντροφο, δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας. Πιο παλιά, που το είχα πιο κάτω στις προτεραιότητες μου... Εγώ τώρα δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Εγώ οριακά τώρα, αν έβρισκα μια γυναίκα από άλλη χώρα θα παράταγα ό,τι έχω χτίσει εδώ», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Τώρα είσαι μόνος σου, είσαι ένας άντρας 40 χρονών, με τη διαδρομή σου, με τη δουλειά σου, πατάς στα πόδια σου, είσαι δυνατός, έχεις αντιμετωπίσει πολλά. Φυσικά και ό,τι θέλεις, κάνεις. Αλλά σκέψου και λίγα χρόνια πριν...το σκεφτόσουν».

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τα προσωπικά του Δημήτρη

«Ο Ουγγαρέζος μου έκανε μια φάρσα χθες, νομίζω για το Youtube του Fipster. Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, εγώ δεν ήμουν και στα καλύτερά μου, είχα κάτι δικά μου, κλασικά. Δε το σήκωνα. Με πήρε 1, 3, 10 και λέω, ας το σηκώσω. Μου λέει, "που είσαι; Μπορείς να ντυθείς να έρθεις τώρα να με βρεις;", τον ρώτησα αν έγινε κάτι σοβαρό.

Και μου είπε "τα έχω φτιάξει με μια κοπέλα, είναι από τον χώρο, πολύ γνωστή" και θα μου πει από κοντά ποια είναι. Μου λέει, "θέλω να πάρω ένα δώρο και θέλω τη βοήθειά σου. Ντύσου και έλα Κολωνάκι". Του είπα ότι είμαι Κολωνάκι, ότι ντύνομαι και τον ρώτησα αν θέλει να κανονίσω καμία έκπτωση σε κανένα μαγαζί.

"Ναι, οκ, κανόνισε" μου λέει, και λέω κι εγώ "εντάξει, κλείσε να ντυθώ και σε παίρνω σε πέντε λεπτά". Μετά με πήρε πίσω και μου είπε ότι μου έκανε πλάκα για να δει αν θα έλεγα “ναι” αμέσως. Ήμουν ετοιμοπόλεμη, τι να κάνω; Λέω, βρήκε κοπέλα ο Ουγγαρέζος, να βοηθήσω», είπε νωρίτερα η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα.