Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Σκορδά & Λαζάρου: «Ποιος το λέει ότι δε βγήκε ρε Μάρτζυ;», «Τι είσαι; Κριτικός θεάτρου;» - Αμηχανία στο Fay's Time

«Είναι πολύ άσχημο τώρα αυτό που λέμε!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Σκορδά & Λαζάρου: «Ποιος το λέει ότι δε βγήκε ρε Μάρτζυ;», «Τι είσαι; Κριτικός θεάτρου;» - Αμηχανία στο Fay's Time

Το αιχμηρό σχόλιο του Πάνου Βλάχου σε στίχο τραγουδιού του, που αναφέρεται στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη έχει γίνει θέμα συζήτησης με μια μερίδα κόσμου να τον κατακρίνει και άλλους να στέκονται στο πλευρό του.

Την Τετάρτη 14/2 το όλο θέμα σχολιάστηκε από το Fay's Time με τα μέλη του πάνελ να διαφωνούν μεταξύ τους. Πιο έντονες μάλιστα παρατηρήθηκε να είναι κατά τη συζήτηση η Φαίη Σκορδά και η Μάρτζυ Λαζάρου.

Οι τόνοι ανέβηκαν από τη μεριά της παρουσιάστριας, που αισθάνθηκε ότι συνάδελφος της ήταν πέραν του δέοντος επικριτική δεδομένου ότι δεν έχει παρακολουθήσει την παράσταση του ηθοποιού - τραγουδιστή.

Η διαφωνία ανάμεσα στη Μάρτζυ Λαζάρου και στη Φαίη Σκορδά

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για Άδωνι Γεωργιάδη και Πάνο Βλάχο: Ο υπουργός είχε διορίσει τον πατέρα του ηθοποιού σε δύο νοσοκομεία

«Δεν ξέρω, μάλλον εγώ έχω κάποιο πρόβλημα. Είπε ο άνθρωπος, ότι εξαιτίας αυτού που έγινε στα Τέμπη, περίμενε μια διαφορετική ενσυναίσθηση και διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις. Ο ίδιος, γιατί έχει μια διαφορετική λογική στο μυαλό του και μπορεί να επηρεάζει και να στενοχωρεί τα δυο πρόσωπα, αλλά για αυτό το λόγο τους βάζει μαζί. Όχι για άλλο λόγο. Για αυτό το έκανε, το είπε, το εξήγησε ο άνθρωπος. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι επί προσωπικού», είπε η Φαίη Σκορδά.

Μ.Λ: «Πάντως η συγκεκριμένη απόπειρα δε βγήκε. Μπορεί στη δεύτερη απόπειρα ο Πάνος Βλάχος να το πετύχει»

Φ.Σ: «Ποιος το λέει ότι δε βγήκε ρε Μάρτζυ μου; Έχεις δει παράστασή του

Μ.Λ: «Δε πρόκειται να δω παράστασή του. Δε μου αρέσει το στιλ του...»

Φ.Σ: «Τότε μην κάνεις και κριτική

Μ.Λ: «Δε μπορώ να εκφέρω άποψη

Φ.Σ: «Τι είσαι; Κριτικός θεάτρου; Μα δεν έχεις δει καν την παράσταση και λες δε βγήκε... Πώς δεν του βγήκε; Είναι sold out οι παραστάσεις του τα τελευταία τρία χρόνια»

Μ.Λ: «Δεν είναι στο δικό μου στυλ. Τι να πω; Σώνει και ντε; Γιατί όλοι την έχουν δει που τη σχολιάζουν την παράσταση;»

Φ.Σ: «Σου δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία»

Μ.Λ: «Φαίη, την έχουν δει όλοι την παράσταση; Ένα απόσπασμα δε κρίνουμε όλοι; Είναι πολύ άσχημο τώρα αυτό που λέμε, οκ...Το να θέλεις να πεις την άποψη σου ή την αντίθεσή σου είναι δικαίωμα σου. Η δική μου άποψη είναι ότι ενδεχομένως δεν του βγήκε αυτό. Ήταν λάθος η απόπειρα αυτή. Είναι κακό αυτό; Ένα απόσπασμα όλοι κρίνουμε, δεν είπαμε να τη δούμε...»