Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έστειλες άνθη σήμερα;»

«Εγώ δεν εκθέτω, με ξέρεις...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έστειλες άνθη σήμερα;»

Σε μία αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 14/2, η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της Fay's Time. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο πολύ καλός της φίλιος, δεν είναι μόνος (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Σήμερα, λοιπόν, στην εκπομπή Ελένη, στην οποία συμμετέχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να επιβεβαιώσει αν η είδηση ισχύει, φυσικά με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Η παρουσιάστρια πλησίασε τον συνεργάτη της με

«Έστειλες άνθη σήμερα;» ήταν η ερώτηση της παρουσιάστριας η οποία στην συνέχεια είπε «Η αρχισυντάκτριά μου μού είπε ότι ένας πολύ δικός σου άνθρωπος είπε δημόσια ότι έχεις κορίτσι. Εγώ δεν εκθέτω, με ξέρεις. Τα λέω συνθηματικά. Κι εγώ είπα "α ναι ε;", άρα εγώ καλά είπα πριν από λίγο καιρό έτσι από κάτι από αυτά που είπες ότι κάτι έχει αλλάξει»

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Μια χιουμοριστική αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα σχετικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σήμερα Τετάρτη 14/2. Συγκεκριμένα αποκάλυψε την φάρσα που της έκανε χθες και την πέτυχε όταν βρισκόταν στο σπίτι της και δεν ήταν στα καλύτερα της, φτιάχνοντας της παράλληλα την διάθεση.

Όπως ανέφερε, την πήρε τηλέφωνο πάνω από 5 φορές και έτσι αναγκάστηκα να το σηκώσει για να δει την θέση. Της είπε λοιπόν, πως βγαίνει με μια γνωστή κοπέλα από το χώρο της τηλεόρασης και ήθελε να πάνε μαζί να της πάρει δώρο. Φυσικά όλο αυτό ήταν ψέμα, αφού τον είχαν βάλει να της κάνει φάρσα.

«Ο Ουγγαρέζος μου έκανε μια φάρσα χθες, νομίζω για το Youtube του Fipster. Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, εγώ δεν ήμουν και στα καλύτερά μου, είχα κάτι δικά μου, κλασικά. Δε το σήκωνα. Με πήρε 1, 3, 10 και λέω, ας το σηκώσω. Μου λέει, "που είσαι; Μπορείς να ντυθείς να έρθεις τώρα να με βρεις;", τον ρώτησα αν έγινε κάτι σοβαρό.

Και μου είπε "τα έχω φτιάξει με μια κοπέλα, είναι από τον χώρο, πολύ γνωστή" και θα μου πει από κοντά ποια είναι. Μου λέει, "θέλω να πάρω ένα δώρο και θέλω τη βοήθειά σου. Ντύσου και έλα Κολωνάκι". Του είπα ότι είμαι Κολωνάκι, ότι ντύνομαι και τον ρώτησα αν θέλει να κανονίσω καμία έκπτωση σε κανένα μαγαζί.

"Ναι, οκ, κανόνισε" μου λέει, και λέω κι εγώ "εντάξει, κλείσε να ντυθώ και σε παίρνω σε πέντε λεπτά". Μετά με πήρε πίσω και μου είπε ότι μου έκανε πλάκα για να δει αν θα έλεγα “ναι” αμέσως. Ήμουν ετοιμοπόλεμη, τι να κάνω; Λέω, βρήκε κοπέλα ο Ουγγαρέζος, να βοηθήσω» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.