Χρήστος Σπανός: «Ο έρωτας με τη Μελίνα ήταν κεραυνοβόλος..» - Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγό και την κόρη του

«Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν από εκείνη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χρήστος Σπανός: «Ο έρωτας με τη Μελίνα ήταν κεραυνοβόλος..» - Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγό και την κόρη του

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 14/2, ο Χρήστος Σπανός στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για κόρη του αλλά και για την σύζυγό του με πολύ τρυφερά λόγια. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος.

Τα τρυφερά λόγια του Χρήστου Σπανού για την σύζυγό του και την κόρη του

«Ο έρωτας με τη Μελίνα ήταν κεραυνοβόλος. Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν από εκείνη. Στην αρχή της έγραφα ραβασάκια και της τα έβαζα στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου της. Τη σύζυγό μου τη θαυμάζω ακόμα. Είναι σημαντικό να θαυμάζεις τον άνθρωπο σου. Όταν φύγει ο θαυμασμός έχουν φύγει πολλά», είπε αρχικά ο Χρήστος Σπανός.

«Ο έρωτας κρατάει λίγο. Το πρώτο καρδιοχτύπι δεν κρατάει καιρό. Έρχονται μετά συναισθήματα τα οποία είναι πιο δυνατά. Αποφασίσαμε νωρίς με την Μελίνα ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί. Της είχα πει ότι δεν νομίζω να ερωτευτώ ξανά. Στην αρχή δεν σκεφτήκαμε τον γάμο αλλά τον κάναμε για λόγους πρακτικούς. Έγινα πατέρας 28 χρόνων. Ένιωθα πολύ έτοιμος. Αν με ρωτήσεις τώρα, θα σου έλεγα πώς το έκανα;» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Δείτε επίσης: Η σπάνια συνέντευξη του Σπανού με την κούκλα κόρη του, Μαρίνα - Η αναφορά στην πρώτη επαγγελματική συνεργασία

«Η κόρη μου, Μαρίνα, ξεκίνησε να τραγουδά στην Αρεοπαγίτου. Όταν πήρε επαγγελματική μορφή, μου ζήτησε να συνεργαστούμε. Κάνω την καλλιτεχνική επιμέλεια των live της. Στην αρχή μπερδευόντουσαν οι ρόλοι. Με τον καιρό καταλάβαινε ότι είναι άλλο ο ρόλος του μπαμπά και άλλος του συνεργάτη. Τίποτα δε με κάνει πιο χαρούμενο από τη γυναίκα μου και την κόρη μου» είπε στο τέλος για την κόρη του.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Σπανό

  • Ο Χρήστος Σπανός γεννήθηκε στην Αθήνα 1 Οκτωβρίου του 1974. Είναι Έλληνας ηθοποιός ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τον ρόλο του «Ερμή» στην οικογενειακή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 "Άκρως οικογενειακόν", δίπλα στον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο.
  • Ο Χρήστος Σπανός αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1997. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής στο θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου (1993-1994) αλλά και σεμινάρια με τον Μίνω Βολανάκη το καλοκαίρι του 1994. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεωρίας-αρμονίας και τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο.Χρήστος Σπανός
  • Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου, όπως: Σταμάτης Φασουλής, Γιάννης Μπέζος, Κώστας Τσιάνος, Βασίλης Νικολαΐδης, Νένα Μεντή, Σοφία Φιλιππίδου, Παύλος Χαϊκάλης, Ναταλία Τσαλίκη, Αντιγόνη Βαλάκου, Γρηγόρης Βαλτινός, Νόρα Βαλσάμη, Μάρθα Βούρτση, Ρένια Λουιζίδου, Γιώργος Μοσχίδης, Νέλλη Αγγελίδου, Βέρα Ζαβιτσιάνου, Πέτρος Φιλιππίδης, Μαρία Καβογιάννη, Θοδωρής Αθερίδης κ.ά.
  • Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Κύπρια καθηγήτρια μουσικής διδασκαλίας, Μελίνα Παιονίδου και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Μαρίνα στις 10 Δεκεμβρίου του 2002. Το ζευγάρι αν και έχει διαφορά ηλικίας είναι πολύ ευτυχισμένο. Επιπλέον, ο Χρήστος Σπανός, στα 28 του μόλις χρόνια απέκτησε την κόρη του Μαρίνα, η οποία είναι 19 χρονών σήμερα.