Η σπάνια συνέντευξη του Σπανού με την κούκλα κόρη του, Μαρίνα - Η αναφορά στην πρώτη επαγγελματική συνεργασία

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η σπάνια συνέντευξη του Σπανού με την κούκλα κόρη του, Μαρίνα - Η αναφορά στην πρώτη επαγγελματική συνεργασία

Το μεσημέρι της Τετάρτης 4/5 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Ελένη» η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Χρήστος Σπανός μαζί με την κούκλα κόρη του, Μαρίνα όπου μίλησαν μεταξύ άλλων για τη σχέση τους και τις φορές που τους περνάνε για ζευγάρι ή αδέρφια.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Στη Μαρίνα προσπάθησα να είμαι ο μπαμπάς που θα ήθελα να έχω» ενώ από την άλλη αποκάλυψε πως η κόρη του δεν ήθελε να τον βλέπει στην πολύ γνωστή σειρά του ΑΝΤ1, «Άκρως Οικογενειακόν». (Δείτε επίσης πως είναι και τι κάνει σήμερα η "Λίλα" από τη σειρά)

Η Μαρίνα με τη σειρά της μας λέει πως αν δεν είχε την τόση υποστήριξη από το σπίτι της δεν θα μπορούσε να συνεχίσει τη μουσική της πορεία.

Η δηλώσεις του Χρήστου Σπανού με την κούκλα κόρη του, Μαρίνα

«Όταν την έκανα ήμουν 28, δεν έτυχε, ήθελα»

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Σπανός. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για την αγαπημένη του κόρη, Μαρίνα αλλά και για το πως βίωσε όταν κατάλαβε ότι πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες με τις γυναίκες της ζωής του.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σπανού

«Ώρες ώρες δεν το συνειδητοποιώ. Βγαίνουμε βράδυ τα δυο μας και τη βλέπω δίπλα μου και λέω “αυτή είναι δικιά μου;”. Ο ερχομός της Μαρίνας δεν ήρθε τυχαία αλλά ήταν μία βαθιά επιθυμία του ηθοποιού.

Όταν την έκανα ήμουν 28, δεν έτυχε, ήθελα και είπα τώρα πρέπει να κάνουμε παιδί, ήμουν ερωτευμένος και είπα στη Μελίνα ότι εσύ θέλω να είσαι η μάνα του παιδιού μου».

«Την είδα, μου άρεσε πολύ, την ερωτεύτηκα, κι από τότε είμαστε μαζί. Την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη μου δεν έχω νιώσει πιο ευτυχισμένος. Ήμουν μέσα στον τοκετό και θυμάμαι ότι ήρθα μπροστά στο μεγαλείο της φύσης και γέμισα χαρά. Το πρώτο διάστημα είχα 5-6 μήνες να κοιμηθώ. Ήμουν σαν ζόμπι».