Δούκισσα Νομικού: «Μην ανταλλάξεις ποτέ κουβέντες που θα μετανιώσεις μετά...» - Η ανάρτησή της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Την δική της ανάρτηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έκανε η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. To πανέμορφο μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ίδια να κρατά μία ανθοδέσμη στέλνοντας τις ευχές της σε όλους τους ερωτευμένους.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

«Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους ή μη. Στους ευτυχισμένους singles από επιλογή. Στους πονεμένους ή προδομένους. Σήμερα είναι -ή και όχι - μια χαζοαφορμή να θυμηθούμε να γιορτάζουμε τον έρωτα. Την αγάπη. Για εκείνον/η. Για τους φίλους και την οικογένεια μας. Για εσένα. Για εμένα. Για τη ζωή.

Δείτε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Τον φιλούσε παθιασμένα με τα μάτια κλειστά - Οι τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ας δείχνουμε καθημερινά τα συναισθήματά μας. Με πράξεις. Με αγκαλιές. Με τηλεφωνήματα γεμάτα ενδιαφέρον. Με λόγια. Ω ναι, και τα λόγια χρειάζονται. Λόγια ενδυνάμωσης σε κάνουν να νιώθεις ατρόμητος/η ενώ λόγια προσβλητικά σε αποκαρδιώνουν. Αφήνω εδώ μια συμβουλή που μου έδινε από μικρή ο πατέρας μου: "Μην ανταλλάξεις ποτέ κουβέντες που θα μετανιώσεις μετά. Τα λόγια δεν επιστρέφονται."»

Φωτογραφίες από το σπίτι Νομικού - Θεοδωρίδη στην Κηφισιά

Η minimal αισθητική, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στο σαλόνι, στην τραπεζαρία αλλά και στο γραφείο που έχει θέα τον πράσινο κήπο! Τα παιδικά δωμάτια από την άλλη είναι σε λευκούς και γκρι τόνους.

Από το σπίτι δεν γινόταν να λείπει και το δωμάτιο - ντουλάπα που η Δούκισσα Νομικού έχει γεμίσει με ρούχα της, παπούτσια και αξεσουάρ.