Γιώργος Καπουτζίδης: «Και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψει ένας ομοφυλόφιλος, τον έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο ή έναν βιαστή»

Χείμαρρος ο δημιουργός για τα ομόφυλα ζευγάρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης: «Και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψει ένας ομοφυλόφιλος, τον έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο ή έναν βιαστή»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που ψηφίζεται στη Βουλή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, τον απογοήτευσε η στάση του ΚΚΕ, αλλά αναφέρθηκε με θερμά λόγια για όσους πήραν θέση υπέρ, ξεχωρίζοντας τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στις επιθέσεις που δέχτηκε, καθώς και τις παρεμβάσεις από την Ντόρα Μπακογιάννη τη στιγμή που το κλίμα ήταν εχθρικό.

«Τα κακά σχόλια υπήρχαν πάντοτε και ένας λόγος που κάποιοι άνθρωποι μιλούσαμε συνέχεια, και λέγατε ότι κουράσαμε, είναι επειδή γνωρίζαμε ότι υπάρχουν και δεν θα πάψουν να υπάρχουν μεθαύριο. Δεν μιλάμε για τα social, αλλά για τη Βουλή, έχουν ειπωθεί εκεί πράγματα που είναι ανεπίτρεπτα. Θα ήθελα να πω ένα μπράβο, να εστιάσω στο καλό, να φύγω από κόμματα, να αναγνωρίσουμε ότι με την αλληλεγγύη και την ενότητα προχωράει αυτή η κοινωνία», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντίδραση των περισσότερων κομμάτων, και κατέληξε: «Όλα ήταν αναμενόμενα. Η ελπίδα που είχαμε ήταν ότι το ΚΚΕ θα επέλεγε μια διαφορετική στάση. Σαν Γιώργο με απογοήτευσε, θεωρώ ότι η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα πρέπει να απομακρυνθεί από αυτή την πλευρά».

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε την απίστευτη ατάκα που του είπε πρώην σύντροφός του: «Νόμιζα ότι τα έφτιαξα με τον...»

Η αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη στην τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε αμέσως μετά: «Για να καταλάβετε πού βρισκόμαστε ακόμα, πόσο μπερδεμένη είναι η συνείδηση κάποιων ανθρώπων, και η διάκριση είναι τόσο αυστηρή, αυτή τη στιγμή στην ελληνική Πολιτεία και σε πολλές χώρες του κόσμου αν ένας δολοφόνος θέλει να κάνει παιδί με μια έμπορο ναρκωτικών, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κανένας νόμος δεν τους εμποδίζει, καμία Ιερά Σύνοδος δεν θα συνέλθει για να βγάλει απόφαση. Κανένας δεν θα τους εμποδίσει».

Και συνέχισε: «Όταν ένα ομόφυλο ζευγάρι θέλει να κάνει παιδί, γίνεται αυτό που γίνεται. Αυτό δείχνει πόσο πιο κάτω μας έχουν. Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, έναν βιαστή. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;».