Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή ανάρτηση με τον σύζυγό της για την ημέρα των ερωτευμένων

Τρελά ερωτευμένη!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την δική της ανάρτηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έκανε η Μαρία Ηλιάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια, δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρία Ηλιάκη συνάντησε τον Στέλιο Μανουσάκη το 2018 με τον έρωτά τους να είναι κεραυνοβόλος. Όπως έχει δηλώσει η παρουσιάστρια, γνωρίζονταν πολλά χρόνια, εκείνη έκανε παρέα με τις αδερφές του και σχεδόν τον σνόμπαρε, ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις από που θα σε βρει ο έρωτας. Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Φλεβάρη του 2021 η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώΤο τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την κορούλα της).

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με τον σύζυγό της

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΗΛΙΑΚΗ

Η αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή με τον Στέλιο Μανουσάκη μετά την γέννηση της κόρης τους

«Τώρα τέτοιες ερωτήσεις εγώ γενικά ντρέπομαι πολύ να τις απαντήσω... Κοίτα θα προσπαθήσω να στο πω... Σίγουρα με το που θα γεννήσεις προφανώς και δεν είναι το ίδιο. Θέλει χρόνο για να επανέλθεις στην προηγούμενη ωραία κατάσταση. Καταλαβαίνετε τι εννοώ και θέλει και υπομονή. Και από τους δυο και από τη γυναίκα και από τον άντρα. Προφανώς, γιατί είναι δυο σε αυτό. Γιατί το σώμα μας ειδικά μετά την εγκυμοσύνη θέλει τον χρόνο του... Πιστεύω σας κάλυψα», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, με την αμηχανία να είναι έντονη στα λεγόμενά της.

«Δεν την καταλαβαίνω αυτή την ερώτηση. Γιατί πρέπει να υπάρχουν στην αρχή της εγκυμοσύνης εντάσεις; Είναι μία περίοδος περίεργη για τη γυναίκα. Κάποιες την περνάνε πανεύκολα, κάποιες πανδύσκολα, και ο σύζυγος / σύντροφος οφείλει να είναι εκεί και να στηρίζει. Ο δικός μου άντρας είναι και γυναικολόγος, οπότε ένας λόγος παραπάνω να γνωρίζει καλύτερα την ψυχολογία της γυναίκας εκείνη την περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, κάτι. Καμία ένταση δεν πρέπει να υπάρχει, ειδικά στην αρχή μίας εγκυμοσύνης. Μη με ταράζετε...».