Σταμάτης Γονίδης – Επιβεβαιώνει τη σχέση του με την Σοφία Βόσσου: «Έτσι είναι...»

«Σαν φίλοι πρώτα, παίζαμε τάβλι...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σταμάτης Γονίδης – Επιβεβαιώνει τη σχέση του με την Σοφία Βόσσου: «Έτσι είναι...»

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για το τραγούδι, την πορεία της καριέρας του, την περιπέτεια της υγείας του και την κόρη του, Στεφανία, ενώ επιβεβαίωσε την δήλωση της Σοφίας Βόσσου, που αποκάλυψε ότι στο παρελθόν βρίσκονταν σε σχέση.

Αναφερόμενος στον λόγο που σπάνια εμφανίζεται στην τηλεόραση, είπε: «Δεν κάνω επιλεγμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις, αποφεύγω τις συνεντεύξεις γιατί δεν το 'χω, δεν τα πάω καλά με το lifestyle. Η δεκαετία του '90 ήταν τελείως διαφορετική, ο κόσμος διασκέδαζε πολύ στα μπουζούκια και τα ραδιόφωνα ήταν διαφορετικά, όχι όπως τώρα που παίζουν τραγούδια με άλλο στυλ. Ακολουθεί ο ένας πίσω απ' τον άλλον, και αυτό παρασύρει κι εμάς τους λαϊκούς για να μπορέσουμε να υπάρχουμε».

Όσον αφορά την καριέρα του στο τραγούδι, ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε: «Στο σπίτι μου δεν υπάρχει χώρος για περισσοτέρους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους. Το κομμάτι που είπα “τα κατάφερα” ήταν όταν έγραψα τον “Φωτογράφο”, έφτιαξα σχολή έτσι. Ήθελα να γίνω κάπως γνωστός αλλά έγινα πολύ, δεν το είχα ονειρευτεί αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχουν αόρατες δυνάμεις και ο Ιησούς Χρηστός. Αν δεν ήθελε ο Θεός, δεν θα κάναμε τίποτα».

Δείτε επίσης: Μελαχρινή και κούκλα η κόρη του Σταμάτη Γονίδη από τον δεύτερο γάμο του - Στα χνάρια του πατέρα της

Η αναφορά του Σταμάτη Γονίδη στην κόρη του Στεφανία

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής μίλησε για την κόρη του Στεφανία, που επίσης ασχολείται με το τραγούδι: «Η κόρη μου, η Στεφανία, τραγουδάει καλύτερα τραγούδια που έχει ακούσει από τους άλλους, τα καινούργια τα “ψάχνει”. Όσο τρυφερός είμαι μαζί της, άλλο τόσο αυστηρός είμαι στο θέμα του τραγουδιού. Το ότι είμαι παππούς είναι κάτι απίστευτο που ζω, είναι κάτι που δεν το είχα φανταστεί».

Ακόμη επιβεβαίωσε τις δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για παλαιότερη σχέση μεταξύ τους: «Με τη Σοφία Βόσσου κάναμε παρέα γύρω στον έναν μήνα, σαν φίλοι πρώτα, παίζαμε τάβλι. Έτσι είναι...».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: