Ιλένια Ουίλιαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Βέβαια και του έστειλα μήνυμα, του ευχήθηκα...»

Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνος εκπομπή μόνος του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιλένια Ουίλιαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Βέβαια και του έστειλα μήνυμα, του ευχήθηκα...»

Μπορεί να μην είναι πια μαζί, αλλά μεταξύ τους συνεχίζει να υπάρχει αγάπη και εκτίμηση. Κάτι που φάνηκε στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Ιλένια Ουίλιαμς στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γκρόσι, με αφορμή τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο. Η γοητευτική τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά πρόσφατα, και ότι του έστειλε ευχές για τα γενέθλια του, ενώ σχολίασε την παρουσία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ιλένια Ουίλιαμς είπε αρχικά: «Βέβαια και έστειλα μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα γενέθλια του. Σιγά μην σου πω τι ευχήθηκα στον Δημήτρη! Εννοείται ότι του ευχήθηκα σε ανθρώπινο επίπεδο, δεν το συζητάμε αυτό».

Στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία του στην εκπομπή «Ελένη»: «Να πω την αλήθεια μου, δεν βλέπω τηλεόραση. Αν πω ότι βλέπω, θα πω ψέματα. Από αυτό το ελάχιστο όμως που έχω δει, μου αρέσει πολύ αυτή η παρέα που έχουν φτιάξει και η εκπομπή. Του ταιριάζει πάρα πολύ. Όπως θεωρώ ότι θα του ταίριαζε να κάνει και κάτι μόνος του».

Δείτε επίσης: Ιλένια Ουίλιαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Μεταξύ μας υπάρχει αγάπη»

Λόγια στήριξης από την Ιλένια Ουίλιαμς για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Στη συνέχεια η Ιλένια Ουίλιαμς έδειξε και πόσο τον πιστεύει: «Πάντα θεωρώ ότι ήταν αυτή η ώρα (σ.σ. να κάνει μία εκπομπή μόνος του). Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι σε κάτι που τον κάνει να είναι ευτυχισμένος και να είναι καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και για έναν άνθρωπο που τον αγαπάς, θέλεις να είναι καλά, οπότε σε οτιδήποτε αισθάνεται εκείνος καλά. Σε αυτό».

Όσον αφορά τη δική της καθημερινότητα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ καλά γενικά στη ζωή μου. Αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι ότι φροντίζω να απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ, παρατηρώντας τον εαυτό μου, κάθε στιγμή της ζωής μου, ακόμα και τις πιο σκοτεινές. Ακόμα και μέσα από αυτές βγάζω κάτι όμορφο».