Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Γιορτάζουν μαζί του Αγίου Βαλεντίνου με μία γλυκιά αφιέρωση

Δείτε φωτογραφία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στον χώρο της μουσικής και του θεάτρου αντίστοιχα, γι' αυτό ήταν αναμενόμενο πως το μεταξύ τους ειδύλλιο θα προκαλούσε αίσθηση. Δυόμιση χρόνια μετά φαίνεται πως ο έρωτας μεταξύ τους καλά κρατεί, με την αφιέρωση ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να κλέβει την παράσταση στο κοινό τους love story.

Πριν από λίγη ώρα η αναγνωρισμένη τραγουδίστρια, μας υπενθύμισε ότι... γιορτάζουν κι εκείνοι, ποζάροντας αγκαλιά και ανεβάζοντας το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Και πριν από αρκετό καιρό ξημέρωσε για μας…14 Φλεβάρη!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή, αναφερόμενη στον Βαλεντίνο της Βασίλη Μπισμπίκη και την ευτυχία που βιώνουν τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αγόρασαν τελικά κτήμα στην Κρήτη; Τι δηλώνει ο στενός τους φίλος Μανώλης Κονταρός

Έτοιμοι να βρουν νέα κατοικία Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Εδώ και καιρό ακούγεται πολύ έντονα πως ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή επιθυμούν να αγοράσουν ένα οικόπεδο στην Κρήτη, τον αγαπημένο τόπο του ηθοποιού, τον οποίο έχει χτυπήσει τατουάζ. Κανείς από τους δύο, παρόλα αυτά, δεν είχε κάνει κάποια σχετική δήλωση για το γεγονός, μέχρι πρόσφατα, όταν ο ηθοποιός παραδέχτηκε στην Real Life ότι κοιτάει ορισμένα οικόπεδα.

«Αγαπώ πολύ το νησί και θέλω να βρω ένα μέρος που θα γίνει το ησυχαστήριό μου. Ακόμα δεν έχω βρει την κατάλληλη τοποθεσία, είμαι προς αναζήτηση», είπε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα καλοκαίρια μαζί με την καλή του περνούν ούτως ή άλλως πολύ χρόνο εκεί, γι' αυτό και θα ήθελαν κάτι πιο μόνιμο.

«Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δέσποινα Βανδή για τον σύντροφό της.