Ο Αντίνοος Αλμπάνης ποζάρει γυμνός και δηλώνει: «Αν υπήρχε Άγιος Βαλεντίνος θα μου έκανε μήνυση»

Με χιούμορ η αφιέρωση του ηθοποιού στον έρωτα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί να μην μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή, αλλά όταν το κάνει έχει πολύ χιούμορ. Αυτό απέδειξε με αφορμή τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο Αντίνοος Αλμπάνης, ανεβάζοντας ένα σετ με γυμνές φωτογραφίες στο Instagram και... ρίχνοντας τον αλγόριθμο με την εικόνα και το χιούμορ του.

Όπως διευκρίνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης, τα εν λόγω στιγμιότυπα τραβήχτηκαν από τον φακό του φωτογράφου Μιχάλη Τσίτα, ενώ συμπλήρωσε στην ανάρτησή του: «Αν υπήρχε Άγιος Βαλεντίνος θα μου έκανε μήνυση.
Συνεχίστε ό,τι κάνατε»

Τα σχόλια του Αντίνοου Αλμπάνη για την προσωπική του ζωή

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε αναφερθεί πριν από καιρό στην κατάσταση που επικρατούσε στην προσωπική του ζωή, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε επίσης: «Γιατί να απολογηθώ; Εγώ δεν πονάω;» - Οι αποκαλύψεις του Αντίνου Αλμπάνη για την προσωπική του ζωή

«Εσύ έχεις κάποιον να σε προσέχει;», τον είχε ρωτήσει τότε η παρουσιάστρια με τον ηθοποιό να της απαντά «Για την ώρα έχω το παιδί μου, το τετράποδο και μια τρελή που έχετε εκεί παραδίπλα». Εκείνη την στιγμή η Νάνσυ Παραδεισανού ανέφερε «Κάναμε ένα πολύ ωραίο γύρισμα όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη και ήταν το παιδί πολύ γλυκό, πολύ καλό, πολύ χαρούμενο αλλά μου λέει “χώρισα. Είχα σχέση και χώρισα”».

Αφού η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν είναι φρεσκοχωρισμένος, τότε αποκάλυψε «Όχι πολύ φρέσκο. Τους τελευταίους μήνες. Οπότε πνίγω τον πόνο μου στα ροξάκια. Δεν έχω σχέση αλλά θα' θελα πολύ να έχω. Βγήκα από μία σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι συντροφικός άνθρωπος και επενδύω στις σχέσεις αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω κάτι».

«Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι… μου στέλνουν πάρα πολύ ωραία πράγματα. Έχει δει το μάτι μου πολλή σάρκα», είχε πει με χιούμορ ο Αντίνοος Αλμπάνης για να καταλήξει: «Δεν φλερτάρω στα social, είμαι άλλης γενιάς. Δηλαδή ψηθήκαμε για να μείνουμε με το κινητό στο χέρι;».