Ελένη Φουρέιρα: Βγάζει φωτογραφία τον Αλμπέρτο Μποτία με τον γιο τους – Για πρώτη φορά

Λιώνει από έρωτα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Βγάζει φωτογραφία τον Αλμπέρτο Μποτία με τον γιο τους – Για πρώτη φορά

Ξεχωριστή είναι η σημερινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία! Μπορεί από πέρσι να είχαν γίνει γονείς, ωστόσο πλέον έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον γιο τους, και καρπό του έρωτά τους να μεγαλώνει, και να προσθέτουν όλοι μαζί ευτυχισμένες στιγμές στο οικογενειακό τους άλμπουμ.

Με αυτήν την ευχάριστη αφορμή, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τους άντρες της ζωής της, τους «Βαλεντίνους» της, όπως τους χαρακτήρισε. Το βράδυ της Τετάρτης 14/2, η τραγουδίστρια ανέβασε το παρακάτω στιγμιότυπο και είναι ξεκάθαρο ότι… λιώνει από έρωτα!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είχαν ακόμα έναν λόγο να γιορτάζουν

Μόλις μία εβδομάδα πριν, ήταν αφορμή για χαρά και γιορτή στο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο γιος τους έκλεισε έναν χρόνο από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο (δείτε εδώ την απόφαση για το πάρτι του και την τούρτα).

Είναι γνωστό πως η τραγουδίστρια ήταν αποφασισμένη να γίνει μητέρα, επομένως η ύπαρξη του γιου της στη ζωή τη γεμίζει με φως και αγάπη! Έτσι λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα έκανε ένα τρυφερό post στο instagram για τα πρώτα του γενέθλια, όπου μαμά και γιος ήταν αγκαλιασμένοι σε ειδυλλιακό τοπίο.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τα γενέθλια του γιου της

«7/2/23 Σ' ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ. #1 #happybirthday», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.

Το έτος που έφυγε ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το καλύτερο της ζωής της και αυτό οφείλεται στην εγκυμοσύνη της και στην απόκτηση του πρώτου της παιδιού. Η Ελένη Φουρέιρα είχε αποχαιρετήσει το 2023 λέγοντας: «Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε όλους! Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας. Κάνω αυτό το story, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο, όχι να κάνω post και βίντεο με το 2023»