Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Κοιμήθηκαν στο σπίτι τους για πρώτη φορά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

«Εμείς φέτος γιορτάζουμε διπλά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/sakiswp
Instagram/sakiswp

Ιδιαίτερη σημασία έχει η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, αφού σήμερα περνούν την πρώτη νύχτα στο ολοκαίνουργιο σπίτι τους.

Ο παρουσιαστής και η influencer σύζυγός του αποφάσισαν να κάνουν ολική ανακαίνιση πριν από μήνες, στον χώρο που θα στεγάσει τον έρωτά τους και τις δίδυμες κόρες τους που έχουν αποκτήσει, την Αριάνα και την Φιλίππα. Ανήμερα της ημέρας των Ερωτευμένων, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα επιτέλους μπήκαν στο σπίτι των ονείρων τους, αλλά ακόμα δεν έχουν εγκατασταθεί πλήρως.

Κάτι που φάνηκε στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο παρουσιαστής του Dragons' Den από το σαλόνι τους, το οποίο είναι γεμάτο με κούτες. Αγκαλιά το ζευγάρι ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους! Εμείς φέτος γιορτάζουμε διπλά, αφού σήμερα είναι το 1ο βράδυ που θα κοιμηθούμε και πάλι σπίτι μας…πάνω στις κούτες από ότι φαίνεται».

Φινάλε για την μετακόμιση του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Η φάση της μετακόμισης ολοκληρώνεται σιγά-σιγά για το ζευγάρι, με την Χριστίνα Μπόμπα να μας κρατάει ενήμερους μέσα από αναρτήσεις της στο instagram καθ' όλη τη διάρκεια. Τη Δευτέρα 12/2 είχε δημοσιεύσει μερικά insta stories και μας έδειξε σημεία από το παιδικό δωμάτιο των διδύμων, το οποίο καθάριζε με τη βοήθεια αγαπημένου της φίλου (δείτε εδώ σημεία από το υπόλοιπο σπίτι).

Εννοείται πως δεν προτίθενται να μείνουν στάσιμοι, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μιλήσει για τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και την επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είχε πει πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης.