Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Χαμός στο καινούργιο τους σπίτι! Τι συνέβη;

Οι δεκάδες κούτες, τα ρούχα και τα παπούτσια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα εδώ και περίπου έναν χρόνο ανακαίνιζαν το σπίτι τους από το 0, ώστε να το μεγαλώσουν και να χωράνε πιο άνετα μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους. Έριξαν τοίχους, σήκωσαν άλλους, κάνοντας με αυτό τον τρόπο πιο ευρύχωρους τους χώρους (δείτε φωτογραφίες).

Μάλιστα, επειδή οι εργασίες αργούσαν, το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι πήρε την απόφαση να νοικιάσει σπίτι στην Πάρο, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των θερινών του διακοπών - δείτε φωτογραφίες από το εξοχικό.

Έτοιμο το σπίτι Σάκη Τανιμανίδη - Χριστίνας Μπόμπα

Πλέον το σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα είναι έτοιμο και το ζευγάρι ξεκίνησε να βάζει τα πρώτα έπιπλα και τα προσωπικά του αντικείμενα, που όπως καταλαβαίνετε με δυο παιδιά, είναι πολλά.

Η επιχειρηματίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του και συγκεκριμένα, την ώρα που έκαναν δουλειές και όπως είδαμε επικρατούσε χαμός από τις κούτες και τα παιχνίδια των διδύμων.

Μάλιστα, κάλεσαν και ενισχύσεις για να μπορέσουν να κάνουν όσες περισσότερες δουλειές μπορούν. Το σπίτι τους είναι μεγάλο - όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες - και θα τους πάρει πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης σπίτι

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης καινούργιο σπίτι

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης νέο σπίτι

Θα μεγαλώσουν την οικογένεια τους;

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με τον παρουσιαστή του Dragons' Den να μιλάει για την πρεμιέρα του show επιχειρηματικότητας (δείτε εδώ τα highlights), τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι με τον ερχομό των δίδυμων κορών τους στον κόσμο είδε τη ζωή τους να αλλάζει σε τεράστιο βαθμό. Προφανώς και οι προκλήσεις του να μεγαλώνεις ταυτόχρονα δύο παιδιά είναι πολλές, οι δύο τους όμως τα βγάζουν μια χαρά εις πέρας.

Η αγάπη του παρουσιαστή για τα παιδιά του δεν κρύβεται, όπως και η ξεκάθαρη επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένειά του. Όπως τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στη νέα του συνέντευξη θα ήθελε πολύ ένα τρίτο παιδί, ωστόσο είναι λίγο διχασμένος με το φύλο.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σάκης Τανιμανίδης - 3ο παιδί