Γιάννης Ζουγανέλης: «Είχαν προτείνει στην κόρη μου να υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ...»

Τι δηλώνει για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Ζουγανέλης: «Είχαν προτείνει στην κόρη μου να υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ...»

Με αφορμή τις εμφανίσεις του ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση, μίλησε για τη γνωριμία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, και τη στήριξη του Νίκου Συρίγου.

«Αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση, έχω κάνει πολλά πράγματα, τώρα έχω την πολυτέλεια να επιλέγω. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, δεν μπορούσα να συμπράξω με τους ανθρώπους που μου πρότειναν. Είναι μία δική μου επιλογή να απέχω, γιατί αυτή την εποχή κάνω πολλά πράγματα με τη μουσική, άσχετα που δεν επικοινωνούνται. Ελπίζω μετά θάνατον...», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε επίσης: «Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα...» - Το σχόλιο του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Κασσελάκη και η αποκάλυψη του για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για την πολιτική

Για να συμπληρώσει σχετικά με τον Γιώργο Νταλάρα και τη συνέντευξη που παραχώρησε εκείνος στον Νίκο Συρίγο: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μία μορφή ιδιαίτερη, τον ξέρω προσωπικά εδώ και 50 χρόνια. Όσον αφορά τους εργαζόμενους, έμπαινε πρώτος. Μπορεί παρορμητικά να πεις κάτι και να παρεξηγηθεί, δεν υπάρχει περίπτωση και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αντιστρατεύεται ανθρώπους που εργάζονται. Αλλού ήταν το χτύπημα, στους πιο πάνω. Ο Νίκος Συρίγος αγαπάει τον Γιώργο Νταλάρα, η αγάπη υπερβαίνει τα πάντα, γι’ αυτό και τον στήριξε βεβαίως. Δεν είναι κακό αυτό».

Όσον αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε: «Αφού το θέλουν, ας το κατακτήσουν. Ο γάμος απ' την άλλη είναι ένα μυστήριο της εκκλησίας. Εγώ, με πολύ σεβασμό στην εκκλησία, αν ήμουν εκκλησία δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου με αυτό».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην ταινία που θα γίνει γύρω από τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη: «Είχαν προτείνει στην κόρη μου κατά το παρελθόν να υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ, επειδή είναι ηθοποιός, και καλή. Της άρεσε... Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας νέος και ωραίος τραγουδιστής. Στην υποκριτική και στην μουσική δεν πρέπει να μοιάζει ο ένας με τον άλλον. Τον ήξερα τον Καζαντζίδη, πήγαινα με τον δάσκαλό μου στον Θεολόγο, μία φορά ψαρέψαμε με βάρκα μαζί. Πήραν όλα τα καλά ψάρια και τα έφαγαν αυτοί, και μας έδωσαν κάτι μαρίδες! Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, δεν ξέρω κατά ποσό η ζωή κάποιου έχει ενδιαφέρον».