«Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα...» - Το σχόλιο του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Κασσελάκη και η αποκάλυψη του για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για την πολιτική

«Είμαι πολίτης και η δύναμη του πολίτη είναι ισχυρότερη του πολιτικού»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε το πρωί της Πέμπτης 2/11, ο Γιάννης Ζουγανέλης σε δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 στη Θεσσαλονίκη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πολλές φορές πρόταση να συμμετέχει στην πολιτική.

Το σχόλιο του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έπαιρνα τον Τάιλερ παντού μαζί μου. Η αλήθεια είναι ότι τον ακολουθούσαν οι κάμερες παντού. Όταν έβγαινε λοιπόν με τον Τάιλερ, κάπου ο κόσμος ίσως να μη μπορούσε να διακρίνει την αλήθεια», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Η θερμή αγκαλιά ήταν...» - Οι σχέσεις του Γιάννη Ζουγανέλη με το φημολογούμενο σύντροφο της κόρης του, Νίκο Συρίγο

«Από πότε έγινε ο σεξουαλικός προσανατολισμός μέτρο για την ισορροπία της ζωής; Απλώς το lifestyle τον χρησιμοποίησε, γιατί ο λαός είναι αηδιασμένος απέναντι στον τρόπο που επικοινωνείται η πολιτική» ανέφερε.

Η αποκάλυψη του για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για την πολιτική

«Αυτό το παιδί έχει μία καλοσύνη, βλέπω αγκαλιάζει τους ανθρώπους και φωτογραφίζεται. Το ότι είναι όμορφος δεν είναι τυχαίο, έχει μία μορφή που τη διαθέτει στον κόσμο. Τώρα για την πολιτική του θα κριθεί.» πρόσθεσε.

«Εμένα δεν μου αρέσουν οι πολιτικοί που δεν χρησιμοποιούν την έννοια "πατρίδα". Αυτός τη χρησιμοποίησε. Από το 1985 δέχομαι συνεχώς προτάσεις από τους χώρους και μάλιστα με εξασφαλισμένο οικονομικά μέλλον. Εγώ όμως είμαι πολίτης και η δύναμη του πολίτη είναι ισχυρότερη του πολιτικού» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: