Αντώνης Λουδάρος: «Γίνεται σκληρό gossip αλλά...» - Το ξεκαθάρισμα μετά τα όσα έχουν γραφτεί για το όνομά του

Όσα είπε στην κάμερα του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αντώνης Λουδάρος: «Γίνεται σκληρό gossip αλλά...» - Το ξεκαθάρισμα μετά τα όσα έχουν γραφτεί για το όνομά του

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Αντώνη Λουδάρο αποσπώντας του δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 15/2. Ο ηθοποιός ερωτήθηκε για ένα θέμα που τελευταία γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από αυτό.

Πιο αναλυτικά, ο Αντώνης Λουδάρος που ανήκει εδώ και χρόνια στον χώρο της ελληνικής showbiz έκανε μια σύγκριση σε ότι αφορά το gossip του παρελθόντος και του τώρα. Η δική του άποψη μάλιστα είναι πως σήμερα έχει κατευναστεί η συγκεκριμένη προσέγγιση από εκπομπές και μέσα.

Δείτε εδώ το ψευδές δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Λουδάρος είναι νεκρός

Οι δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου για τις gossipμ εκπομπές

«Γίνεται σκληρό gossip αλλά όχι όπως παλιά», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

Αντώνης Λουδάρος - Gossip

Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

«Το 2023 είχα λίγο παραπάνω μοναξιά, με ζόρισε, αλλά μου άρεσε ταυτόχρονα. Δεν ξέρω, αν θέλω να το αλλάξω αυτό. Όχι, μια χαρά είμαι. Δεν ισχύει, ότι έχω δώσει περισσότερη προτεραιότητα στη δουλειά, αντί για τα συναισθηματικά μου. Αυτά τα πράγματα πάνε παράλληλα στη ζωή μου με λίγο πάνω, λίγο κάτω, όπως σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι, ότι κάτι έχω αφήσει πίσω. Τι διαφορετικό θα έκανα, θα παντρευόμουν; Είμαι γεροντοπαλίκαρο, έτσι δε λένε; Στις ελληνικές ταινίες τους λένε γεροντοπαλίκαρα. Είμαι για αυτό και με αποκαλώ έτσι. Δεν είμαι πια και στην πρώτη νιότη μου. Στα 55 μου δε θεωρώ, ότι μου έχει μείνει κάποιο απωθημένο», είχε πει χαρακτηριστικά ο γνωστός και επιτυχημένος ηθοποιός πριν από καιρό στο "Mega Καλημέρα".