Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου έχει συμβεί στα τόσα χρόνια...» - Η απάντηση μετά την αποκάλυψη για τον επιχειρηματία του μαγαζιού

Τι ανέφερε για την αποχώρηση της από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου έχει συμβεί στα τόσα χρόνια...» - Η απάντηση μετά την αποκάλυψη για τον επιχειρηματία του μαγαζιού

Σούσουρο επικράτησε μετά την αποκάλυψη πως η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε ξαφνικά από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Την ανακοίνωση είχε κάνει η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστό το λόγο που πήρε την απόφαση αυτή.

Μετά την ανακοίνωση αυτή, ο Τριαντάφυλλος σε έξοδο του, απέφυγε να απαντήσει στις κάμερες, ωστόσο απάντησε στις φήμες πως αποχώρησε εξαιτίας του ίδιου με ανάρτηση του στο Instagram,αφού η τραγουδίστρια "πέταξε" μερικά "καρφιά".

Αργότερα ωστόσο, έγινε γνωστός ο λόγος που η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε από το σχήμα, χωρίς να έχει λήξει η σύμβαση της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ενοχλήθηκε με το γεγονός πως ο επιχειρηματίας στον οποίο ανήκει το μαγαζί, της έκανε μείωση χρημάτων.

«Έγινε από τον επιχειρηματία στην Ελευθερία μία μείωση μεγάλη στα λεφτά της στο μαγαζί και εκεί ήρθε η ρήξη. Η Ελευθερία ήθελε ο Τριαντάφυλλος, που έχει μια πολύ καλή σχέση με τον επιχειρηματία, να μπει μπροστά, δεν το έκανε κι αυτό την πίκρανε. Αυτό έχει συμβεί. Δεν φταίει ο Τριαντάφυλλος που έγινε η μείωση...», ακούστηκε να λέγεται στις εκπομπές.

Η απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για το νυχτερινό κέντρο

Η Ελευθερία Ελευθερίου λοιπόν, απάντησε στα όσα αποκαλύφθηκαν, επιβεβαιώνοντας πως ο επιχειρηματίας προχώρησε σε μείωση των χρημάτων της και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα.

«Αποχώρησα από το μαγαζί που δούλευα γιατί μου έγινε μεγάλη χρηματική μείωση. Θεωρούσα σε ένα επιτυχημένο σχήμα και το ρόλο που είχα... πήρα την απόφαση με πολύ ενσυναίσθηση να αποχωρήσω και είμαι πολύ καλά με αυτό», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Η σύμβαση μου δεν είχε λήξει όπως είπε. Δεν μου έχει συμβεί στα τόσα χρόνια που είμαι στο χώρο. Παρόλα αυτά προχωράμε παρακάτω», συμπλήρωσε.