Ζόζεφιν: «Είμαι ερωτευμένη!» - Τα τρυφερά λόγια για τη σχέση της με τον Νίνο και η πρόταση γάμου

«Θέλω να πάμε να σκίσουμε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζόζεφιν ήταν καλεσμένη στο The 2night show την Τετάρτη 14/2 με την τραγουδίστρια να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με την καριέρα της, τα προσωπικά της και την πολύ στενή σχέση που έχει με τη μητέρα της (δείτε την εδώ).

Ανάμεσα στα όσα είπε η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να τη δούμε στο μέλλον να λαμβάνει συμμετοχή στη Eurovision μιας και αποτελεί μια από τις πιο πετυχημένες pop τραγουδίστριες της γενιάς της.

Η Ζόζεφιν αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος μουσικός διαγωνισμός την ενδιαφέρει ιδιαίτερα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πολύ κοντά με την ομάδα της στο ενδεχόμενο να λάβει συμμετοχή εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη σχέση της με τον Νίνο αποκαλύπτοντας, πως είναι πολύ ερωτευμένη και πως η σχέση της εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο.

Οι δηλώσεις της Ζόζεφιν για ενδεχόμενη συμμετοχή της στη Eurovision

«Έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο της Eurovision, μπορώ να πω ότι φλερτάρω κάθε χρόνο με αυτό το ενδεχόμενο. Το συζητάμε κάθε φορά, απλά δεν έχει έρθει η στιγμή. Επειδή είμαι τελειομανής σε αυτό που κάνω και θέλω να πάει πολύ καλά αυτή η βραδιά, άμα πάω, θέλω να είναι σουξέ. Να είναι το hit της Eurovision.

Θέλω να είναι πολύ δυνατό το τραγούδι και να είναι η σωστή ομάδα και να πάμε να σκίσουμε. Δεν με νοιάζει δηλαδή απλά να πάω Γρηγόρη. Θέλω να πάω και να πάει πολύ καλά όλο αυτό. Πιστεύω ότι, όταν κάτι είναι καλό το αναγνωρίζουν όλοι. Πολλές φορές έχει να κάνει και με την ενέργεια πάνω στη σκηνή. Δηλαδή όταν βλέπουμε κάτι και σε αγγίζει, η ενέργεια δεν κρύβεται. Εάν είναι κάτι καλό το αναγνωρίζουν όλοι. Θα γίνουν όλα στη σωστή στιγμή και όταν θα είμαι έτοιμη», είπε η Ζόζεφιν.

Οι δηλώσεις της για τον Νίνο

«Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, ναι, είμαι πολύ καλά! Γενικά δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση γάμου. Δεν έχω παράπονο αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Προσπαθώ για μια καριέρα, δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρουν να είναι καθαρό το τοπίο και να υπάρχει σεβασμός», είπε η Ζόζεφιν.