Ζόζεφιν «Έχει παραμείνει ίδια, μία κούκλα! Αν τη δει κανείς...» - Άφωνος ο Αρναούτογλου βλέποντας τη μητέρα της στο πλατό του ΑΝΤ1

Είναι ολόιδια με την Ζόζεφιν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζόζεφιν «Έχει παραμείνει ίδια, μία κούκλα! Αν τη δει κανείς...» - Άφωνος ο Αρναούτογλου βλέποντας τη μητέρα της στο πλατό του ΑΝΤ1

Η Ζόζεφιν παραχώρησε νέα συνέντευξη στο The 2night show την Τετάρτη 14/2 με την τραγουδίστρια να μιλάει για όλους και για όλα! Η προσωπική ζωή αλλά και τα επαγγελματικά σχέδια της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, όπως αποκάλυψε.

Πιο αναλυτικά η Ζόζεφιν παρά τη μεγάλη της επιτυχία και τα βήματα που έχει κάνει στον χώρο είναι αχώριστη από τη μητέρα της, η οποία ήταν και εκείνη παρούσα στην εκπομπή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα είπε μερικά λόγια για την καριέρα της.

Η μητέρα της Ζόζεφιν εκτός από το γεγονός ότι παραμένει μια κούκλα με νεανικό στυλ (δείτε την εδώ σε βραδινές εμφανίσεις με την κόρη της) έχει και πολύ μεγάλη ομοιότητα με την Ζόζεφιν. Να αναφέρουμε εδώ, πως η Μαργαρίτα Βεντή ήταν και εκείνη τραγουδίστρια και πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αμερική.

Η εμφάνιση της μητέρας της Ζόζεφιν στο πλατό του The 2night show

«Σήμερα εδώ είναι η μαμά της. Σας έχουμε πει και στο παρελθόν ότι την ξέρω πολλά χρόνια και είναι για εμένα πάρα πολύ σημαντικό που τη βλέπω, έχει παραμείνει ίδια, μία κούκλα. Δε με γνώρισε, έψαχνε να με βρει. Αν δει κάποιος τη μαμά της Ζόζεφιν θα καταλάβει και από που πήρε», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Νομίζω ότι όσο μεγαλώνω θέλω πάντα και παντού τη μαμά μου μαζί. Νιώθω ότι την έχω ανάγκη. Μοιάζουμε πολύ, αλλά θέλω να είναι μαζί μου στο καμαρίνι», είπε η Ζόζεφιν.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Δε με αφήνει να φύγω καθόλου. Ήρθε η ώρα να είμαι δίπλα της. Πέρασα και εγώ από τα καλλιτεχνικά», είπε η μητέρα της Ζόζεφιν.

Θέλει να λάβει μέρος στη Eurovision;

«Έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο της Eurovision, μπορώ να πω ότι φλερτάρω κάθε χρόνο με αυτό το ενδεχόμενο. Το συζητάμε κάθε φορά, απλά δεν έχει έρθει η στιγμή. Επειδή είμαι τελειομανής σε αυτό που κάνω και θέλω να πάει πολύ καλά αυτή η βραδιά, άμα πάω, θέλω να είναι σουξέ. Να είναι το hit της Eurovision.

Θέλω να είναι πολύ δυνατό το τραγούδι και να είναι η σωστή ομάδα και να πάμε να σκίσουμε. Δεν με νοιάζει δηλαδή απλά να πάω Γρηγόρη. Θέλω να πάω και να πάει πολύ καλά όλο αυτό. Πιστεύω ότι, όταν κάτι είναι καλό το αναγνωρίζουν όλοι. Πολλές φορές έχει να κάνει και με την ενέργεια πάνω στη σκηνή. Δηλαδή όταν βλέπουμε κάτι και σε αγγίζει, η ενέργεια δεν κρύβεται. Εάν είναι κάτι καλό το αναγνωρίζουν όλοι. Θα γίνουν όλα στη σωστή στιγμή και όταν θα είμαι έτοιμη», είπε η Ζόζεφιν.