Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα τον ονομάσουν...» - Αποκάλυψε στο Happy Day το όνομα του 2ου γιου της Στικούδη & του Σερίφη

«Γεννήθηκε 3.700...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα τον ονομάσουν...» - Αποκάλυψε στο Happy Day το όνομα του 2ου γιου της Στικούδη & του Σερίφη

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο χθες, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι και έκτοτε η ίδια, ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, αλλά και ο πρωτότοκος γιος τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης 15/2 θέλησε να στείλει της ευχές της στην οικογένεια της τραγουδίστριας και προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τον τοκετό, αλλά και το μωρό, μέσα από την κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day.

Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το δεύτερο παιδί της Κατερίνας Στικούδη

«Μου είπε ο Νεκτάριος Σκαμνάκης, που είναι πολύ καλός φίλος του ζευγαριού, ότι ο δεύτερος γιος γεννήθηκε 3.700. Φαινόταν ότι ήταν μωρό "δυνατό". Είναι, λέει, υδροχόος με δίδυμο. Ωραίος συνδυασμός. Γεννήθηκε το μεσημέρι και θα τον ονομάσουν Νικόλα, που είναι ο μπαμπάς της Κατερίνας. Να είστε καλά και να χαίρεστε το ζουζούνι σας!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη του μαιευτήρα της μετά την γέννα: «Αυτή την στιγμή το παιδί και η μητέρα είναι...»

Η τελευταία ανάρτησή της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την Τετάρτη 7/2, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου ερμηνεύει το "Livin’ On A Prayer" του Bon Jovi, επισημαίνοντας πως ίσως ήταν και η τελευταία φορά που οι ακόλουθοί της την έβλεπαν με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Δείτε επίσης: «Δεν είμαι εγώ αυτή που θέλει ψυχολόγο...» - Το ξέσπασμα της για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με την εγκυμοσύνη της

«Ίσως είναι το τελευταίο μου ποστ με την κοιλίτσα αυτή...
Ένα αγαπημένο τραγούδι , το αφιερώνω σε όλους με πολύ αγάπη !!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και χιλιάδες σχόλια με ευχές για τη γέννα της και το δεύτερο μωράκι της ακολούθησαν.