Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Κυκλοφορεί ότι φλερτάρει με...» - Όλη η αλήθεια για τη ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα

Αλλά και όσα ακούστηκαν για τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Κυκλοφορεί ότι φλερτάρει με...» - Όλη η αλήθεια για τη ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Το τελευταίο διάστημα είχαν δημιουργηθεί φήμες εξαιτίας των εξόδων με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλου (δείτε εδώ τι έκαναν τρεις μέρες και τρεις νύχτες), ωστόσο η ίδια επισήμανε πως είναι μόνη της. Μάλιστα, ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά το τοπίο για τον Mente Fuerte (δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε).

Μετά την προβολή του βίντεο ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε πως μπορεί εκείνη να λέει ότι είναι single, όμως η Τίνα Μεσσαροπούλου έχει άλλες πληροφορίες για έναν άλλο άντρα που βρίσκεται στη ζωή της αυτή τη στιγμή.

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την προσωπική ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Κυκλοφορεί ότι φλερτάρει με έναν επιχειρηματία των Νοτίων Προαστίων. Μακάρι να πάνε όλα καλά...», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Παραλίγο να ''πέσει'' πάνω στον πρώην της αλλά το ''έσκασε'' από το πάρτι όσο ο Σχίζας πάρκαρε

Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησαν ξεχωριστά δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού ΣουΣού καθώς το πρώην ζευγάρι έδωσε το παρόν σε κάλεσμα, που είχε για γενέθλια σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Πρώτη λοιπόν μίλησε στις κάμερες η Αλεξάνδρα αναφερόμενη μόνο στα επαγγελματικά της σχέδια. Στη συνέχεια, αφού κατέφθασε στο μαγαζί δηλώσεις παραχώρησε και ο Στάθης Σχίζας.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής φρόντισε να τον ενημερώσει, πως για λίγα λεπτά δεν πρόλαβε την πρώην σύντροφό του, η οποία αποχώρησε από το πάρτι. Ο Σχίζας δεν έδειξε να ξαφνιάζεται με την απουσία της, τονίζοντας πως άργησε ψάχνοντας να παρκάρει (δείτε εδώ τι απωθεί τον Σχίζα από μια γυναίκα).

«Το My Style Rocks είναι μέσα στην καρδιά μου, είναι το πρώτο μου ξεκίνημα και έχω πολλά να θυμάμαι. Δεν εξαρτάται από εμένα αν με δείτε σε κάποιο νέο κύκλο, αλλά από το κανάλι εξαρτάται. Δεν είμαι καθόλου ενήμερη για τις αλλαγές που θα δούμε, γιατί έλειπα στο εξωτερικό, οπότε δεν γνωρίζω τίποτα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Στάθης Σχίζας είπε από τη μεριά του σχολίασε την απουσία της Αλεξάνδρας: «Τι να κάνουμε; Συμβαίνουν αυτά καμία φορά! Έψαχνα να βρω να παρκάρω και δεν έβρισκα. Αν τη συναντούσα θα ήμουν μια χαρά, τι έχουμε να χωρίσουμε; Όλα τέλεια! Καλά είμαι, ήρεμος και μόνος».